Tylny spojler – na klej czy śruby?
1, 2
spoiler na kleju
niezle ,tylko sruby! Montowalem sam,prosta sprawa, lakierowanie na przygotowanym spilerze ok 160zl plus lakier ok 0.4l(festivalschwartz metalic).Nie polecam bez silownikow bo zima opada.Z allegro... radze sprawdzic czy jest rowna powierzchnia wiem po sobie
pozdrawiam

- Od: 14 sty 2007, 12:39
- Auto: M6 2.3 a+.07 GG
andrzej129 napisał(a):spoiler na klejuniezle ,tylko sruby! Montowalem sam,prosta sprawa, lakierowanie na przygotowanym spilerze ok 160zl plus lakier ok 0.4l(festivalschwartz metalic).Nie polecam bez silownikow bo zima opada.Z allegro... radze sprawdzic czy jest rowna powierzchnia wiem po sobie
pozdrawiam
Spojler z allegro ale nowy oryginalny. Niestety kolor nie pasuje, więc i tak do przemalowania pójdzie. Siłowniki też są.
A ktoś wie gdzie można tanie ori progi kupić?
- Od: 7 gru 2010, 18:46
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 LF 141 KM HTB 2004
Witam.Czy może ktoś cos doradzić lub ew.wskazac link do filmiku czy zdjęć ,jak zamontować tylny spojler (daszek) ale w 6 kombi GY? Nigdzie nie mogę znaleźć nic na temat mozntazu tego spojlera w kombi.Chodzi oto jak wymierzyć by było dobrze spasowane,czy dokladac jakies tasmy dwustronne,ogolnie wszystko od A do Z włacznie z wierceniem otworów.
1, 2