Hej, czy ktoś się orientuje, czy znaczek Mazdy na tylnej klapie jest tylko przyklejony, czy są również może pod nim dziury centrujące???
Temat poprawiony / Myjk
Emblemat/Logo Mazda
Strona 1 z 1
O ktory Ci chodzi ? Sam napis "mazda" czy "6" a moze logo ? To oddzielne emblematy.
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
ma dwa bolce

Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
Dokładnie jak chodzi o logo, reszta przyklejana.Trec_Londyn napisał(a):ma dwa bolce
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
chcialem go odlepic bo wszystko czyscilem ale niestety 2 nieszczesne bolce i dziury beda
Mazda6 na tasme i ts czy tam ts2 tak samo tasma

Mazda6 na tasme i ts czy tam ts2 tak samo tasma
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
– u mnie w kombiaku znaczka nie miałem i dziórek też nie, jak póżniej kupiłem logo i cyfrę to też bez bolców były – ale używki więc może wyłamane.Trec_Londyn napisał(a):ma dwa bolce
Jaksa napisał(a):Sprzedam M6 Kombi ( z avatara ) 2006 rok 2.0 143 KM CiTD DPF z nowym silnikiem i rozrzadem
Jaksa to może Mazda tej rozżalonej Pani z programu "Kamera TVN"??
Niewiele kosztuje, ten na przed grill chyba 24 zł (nowy, oryginalny).
Witam, szybkie pytanie, bo niestety straciłem przedni zderzak i muszę dobrać grill itd.
Jaka jest wielkość emblematu mazda (SAMO LOGO MAZDY) przód – wersja po lifcie – jeśli ktoś może zmierzyć wielkość (+/–) na wysokość i szerokość będę wdzięczny...
Jaka jest wielkość emblematu mazda (SAMO LOGO MAZDY) przód – wersja po lifcie – jeśli ktoś może zmierzyć wielkość (+/–) na wysokość i szerokość będę wdzięczny...
- Od: 17 kwi 2008, 19:27
- Auto: 6, 2007, diesel, rf-7j
Witam. Słuchajcie szukałem ale pewnie nie dokładnie. Jeśli temat się powtórzy to proszę o ewentualną odpowiedź/link do innego wątku i usunięcie tematu.
Chodzi mi o to na co dokładnie były klejone emblematy MAZDA 6 na klapie bagażnika. To był jakiś klej ? Silikon ? Taśma dwustronna ? Lakiernik przykleił mi na taśmę dwustronną ale trochę krzywo i muszę to poprawić i zrobić tak jak być powinno i aby się porządnie trzymało.
Chodzi mi o to na co dokładnie były klejone emblematy MAZDA 6 na klapie bagażnika. To był jakiś klej ? Silikon ? Taśma dwustronna ? Lakiernik przykleił mi na taśmę dwustronną ale trochę krzywo i muszę to poprawić i zrobić tak jak być powinno i aby się porządnie trzymało.
Strona 1 z 1