Wymiana żarówek (mijania – H1 / przeciwmgielne – H3 / postojowe)
Ja wymieniałem, jakoś nie sprawiało mi to problemu, jak i z innymi żarówkami w tych lampach.

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Zatorek77 napisał(a):zbiornik spryskiwaczy
Ty masz wersje przedliftową, ja polifta i zbiorniczek spryskiwaczy mam schowany miedzy nadkolem a zderzakiem i dostęp mam bezproblemowy. Ty masz na wierzchu, może niech się wypowie ktoś kto ma przedlifta.

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Zatorek77 napisał(a):Witam,
Czy ktoś wymieniał w 6 2.3 postojówkę od strony pasażera przy spryskiwaczach? mi przeszkadzają te kable wszystkie:/
Ja mam przedlifta, wymiana jest dość uciążliwa, także najlepiej jest wyjąć sobie zbiorniczek, jest on przykręcony na 2 śrubki u góry, potem szarpiesz za pojemnik i z glowy
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
Dzięki:) u mnie najbardziej przeszkadzają te wszystkie kabelki,wężyki id zbiorniczka.
Jakie postojówki polecacie?
Jakie postojówki polecacie?
Ostatnio edytowano 3 mar 2015, 19:41 przez dobrzyn22, łącznie edytowano 1 raz
Powód: nie cytujemy całego ostatniego posta
Powód: nie cytujemy całego ostatniego posta
Jakie zarowki LED beda pasowac do przednich kierunkow? tam sa PY21W z bolcami asymetrycznymi?
chcialbym jeszcze tyl wymienic, cofania na cos mocniejszego, tez led. Tam jest WY21W?
Zatorek77
zalezy jakie masz mijania, bo lepiej zeby kolor swiala sie zgral, bo kipesko wyglada swiatlo o roznych barwach w jednej lampie
chcialbym jeszcze tyl wymienic, cofania na cos mocniejszego, tez led. Tam jest WY21W?
Zatorek77
zalezy jakie masz mijania, bo lepiej zeby kolor swiala sie zgral, bo kipesko wyglada swiatlo o roznych barwach w jednej lampie
- Od: 12 gru 2014, 16:16
- Auto: Mazda 6 GY LF 2oo7
MZR 2.0 147KM + LPG
Ogólnie bułka z masłem, dojdziesz do tego sam.
Druga sprawa, instrukcja samochodu to opisuje...
Jeśli chodzi o kierunki boczne to najprawdopodobniej trzeba je całe wymienić.
Ogólnie bułka z masłem, dojdziesz do tego sam.
Druga sprawa, instrukcja samochodu to opisuje...
Jeśli chodzi o kierunki boczne to najprawdopodobniej trzeba je całe wymienić.
trzeba dobrze przycelowac , musi wejsc tam w takie prowadnice bodajrze 3 ,wiec jak przycelujesz dobrze to powinno byc pyk i po problemie ,a jak cos zle wsadzisz to nie zamkniesz i bedzie motanina ,mialem pare razy lampy na stole i nawet tam jest czasami problem zwsadzeniem tego kierunka
Proste są dla szybkich samochodów,zakręty dla szybkich kierowców. CMc.
profes napisał(a):Nie można dotykać tej szklanej główki, to nie żadne mit. W ten sposób wydłużysz jej żywotność.
ale też nie ma co popadać w paranoję