Nieużywane wtyczki(gniazda)
Nie mam pojęcia dokąd prowadzi. Nie chce rozbierać środkowego panelu, a może wystarczy wyjąć schowek tak jak przy wymianie filtru kabinowego aby zobaczyć dokąd prowadzi wtyczka 
-------
Faktycznie, jest to chyba wtyczka od : ZMIENIARKA MAZDA 2 3 5 6 CX-7 323 MP3 USB xCarlink. Porównałem zdjęcia z aukcją allegro
-------
Faktycznie, jest to chyba wtyczka od : ZMIENIARKA MAZDA 2 3 5 6 CX-7 323 MP3 USB xCarlink. Porównałem zdjęcia z aukcją allegro
Ostatnio edytowano 10 mar 2014, 18:32 przez barteksokol, łącznie edytowano 1 raz

zdemontuj schowek i zobacz czy kabel prowadzi tak jak mówi ten poradnik viewtopic.php?f=28&t=25812&start=700
ps. uzupełnij proszę profil
ps. uzupełnij proszę profil
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
Zdemontowałem schowek przy okazji czyszcząc filtr kabinowy (nie muszę mówić w jakim był stanie
). Wracając do tematu kabelek ewidentnie prowadzi do konsoli centralnej w okolicy radia.
Więc myślę, że macie w 100% rację mówiąc, że to kabelek od adaptera usb/mp3.
Wiecie może gdzie można kupić takie urządzenie najtaniej
może być nawet używane 
Więc myślę, że macie w 100% rację mówiąc, że to kabelek od adaptera usb/mp3.
Wiecie może gdzie można kupić takie urządzenie najtaniej
ktoś ostatnio wrzucał, na alledrogo za 199 pln. Może jednak zanim cokolwiek, to poszukaj w regionie czy nie ma spotu w najbliższym czasie i czy nie pojawi się ktoś, kto taką zmieniarkę ma, aby miec pewność że zadziała i że to na pewno ten kabel.
-
Moderator GJ
Nie mam wogóle nawigacji oryginalnej. Szukałem w schowku i niestety nic nie ma
. Pewnie właściciel komisu zabrał. Co do drugiej końcówki kable to sprawdzę jutro na spokojnie za dnia.
No właśnie myślałem nad tym aby najpierw sprawdzić czy działa to wogóle.
Dlatego mam gorącą prośbę do osobów mieszkających w okolicach Łodzi czy byłaby możliwość podjechania osobiście i sprawdzenia na próbę czy wszystko działa
Z góry wielkie dzięki 
No właśnie myślałem nad tym aby najpierw sprawdzić czy działa to wogóle.
Dlatego mam gorącą prośbę do osobów mieszkających w okolicach Łodzi czy byłaby możliwość podjechania osobiście i sprawdzenia na próbę czy wszystko działa
Wtyczka ta wygląda identycznie jak ta z aukcji allegro :
http://allegro.pl/nvox-zmieniarka-cyfrowa-mp3-mazda-3-6-cx-7-gw-30m-i4050210872.html . Więc wnioskuję, że poprzedni właściciel miał już takie urządzenie i pewnie było razem z samochodem. Chociaż są to tylko moje przypuszczenia.

1. zobacz czy masz ten kabel wpięty zgodnie z poradnikiem który wczesniej podałem. Jeżeli tak to...
2. prośbę o sprawdzenie napisz w dziale regionalnym viewforum.php?f=70 a nie tutaj.
2. prośbę o sprawdzenie napisz w dziale regionalnym viewforum.php?f=70 a nie tutaj.
-
Moderator GJ
ja też mam prośbę o identyfikację wtyczki 
Pod plastikiem klapy bagażnika, ten szary element to silniczek wycieraczki. Wtyczka jest przymocowana. Tylko nie wiem do czego może służyc?

Pod plastikiem klapy bagażnika, ten szary element to silniczek wycieraczki. Wtyczka jest przymocowana. Tylko nie wiem do czego może służyc?

- Od: 17 cze 2007, 23:11
- Auto: Śliwka 2.0 M6 ;)