emulator. Zobaczymy, czy u mnie będzie tak samo
www.mazdaspeed.pl
perełka napisał(a):Witam kolegów dziś po odczytaniu kodu 48 trafiłem do grona których ten problem dotyczy myślę o zamontowaniu emulatora z bezpośrednią wtyczką zamiast maty emulator .
Decyduje się na zakup tego emulatora może ktoś już taki montował![]()
http://allegro.pl/emulator-maty-pasazer ... 07652.html
1. W pierwszej kolejności szukamy tematów nas interesujących – do tego celu proszę użyć wyszukiwarki.
2. Czytamy je
3. Jeżeli nie znaleźliśmy odpowiedzi na nasz problem, to zadajemy nasze pytanie na końcu tego wątku
4. Jeżeli nie ma takiego tematu, wtedy możemy założyć nowy.
5. Jeden temat = jeden problem
jakub23 napisał(a):Kod poduszek powietrznych 48 – wiem co znaczy wiem jak "naprawić" ale nie znalazłem informacju co sie dzieje tzn. czy mozna z tym jezdzic czy poduszka wtedy jest nieaktywna
harnas82 napisał(a):Ceny na Allegro to 100 zł a w UK (gdzie mieszkam) na eBay to 38 funta! Nawet z przesyłką z PL wyjdzie 2 razy taniej
maziadm napisał(a):Już o tym pisałem. Tak dla przypomnienia: jeśli problem jest z samą matą to proponuję wyjąć i przeprasować / o taki sposób który adoptowałem dla siebie z czeluści internatu tj. forum merca.
kielo napisał(a):maziadm napisał(a):Już o tym pisałem. Tak dla przypomnienia: jeśli problem jest z samą matą to proponuję wyjąć i przeprasować / o taki sposób który adoptowałem dla siebie z czeluści internatu tj. forum merca.
Panowie chciałem potwierdzić sposób podany przez kolegę.
Cała operacja zajęła mi ok 45 min, mate wyciągnąłem jakiś miesiąc temu, jak na razie jest wszystko w porządku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6