Gumowa wykładzina bagażnika
Strona 1 z 1
Witam.Zbliża się zima a więc śnieg i błoto które wnosimy do naszych mazd. A że w styczniu zostanę tatą to chciałbym jakoś zabezpieczyć welurową wykładzinę w bagażniku bo wiadomo wózek będę musiał wozić.Więc chcałbym się dowiedzieć czy ktoś kupował taką gumowa wykładzine do bagażnika i jak to wygląda cenowo i gdzie można kupić. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
- Od: 21 wrz 2007, 20:00
- Auto: MAZDA 6 2.0 136KM
Ja, co prawda nie do kombi a chatchbaka(czy jak to się tam pisze
) na allegro koszt ok 100zł a naprawde fajna rzecz.0 brudu w bagażniku, w razie cos się wyleje tez nie przemoknie, naprawdę pozyteczna rzecz.
W internecie spokojnie znajdziesz, ja kupowałem we Wrocławiu na ulicy Przyjaźni: 110 pln, dokładnie dopasowana do bagażnika. Dodatkowo na środku ma duży kawałek takiego mocno antypoślizgowego materiału, co naprawde się przydaje: nic cięższego na tym położone nie lata.
Damn the torpedoes, full speed ahead!
- Od: 1 mar 2007, 12:58
- Auto: M6 GY '04 2.0 MZR-CD 136HP
http://tinyurl.com/24svbd
Ja kupiłem taki... Praktyczny ale jeżeli chodzi o dopasowanie to dałbym tylko 4-
Ja kupiłem taki... Praktyczny ale jeżeli chodzi o dopasowanie to dałbym tylko 4-
- Od: 18 mar 2007, 18:12
- Auto: M6 GY/LF
ja kupiłem taki, dopasowany praktycznie idealnie. Mogę śmiało polecić
http://www.allegro.pl/item272306321_maz ... a_ss_.html

- Od: 7 lis 2007, 11:06
- Auto: Mazda 6
A ja mam ciut inne pytanie.
W necie dużo jest teraz mat i dywaników gumowych "idealnie dopasowanych". A czy ktoś ma oryginalną matę Mazdy? I czy mógłby porównać z taka nieoryginalną? Zastanawiam się czy kupić oryginał czy taką dopasowaną i nie mogę się zdecydować.
Z tego co widziałem te nieoryginalne w miejscu gdzie jest zamek w kombi lekko odstają. Jak to się ma w tych oryginalnych? Nie mogę znaleźć nigdzie fotki jak to wygląda w kombi...
Nieoryginalna:
http://allegro.pl/item809818037_dywanik_bagaznika_mazda_6_kombi_2002_06.html
Oryginalna: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2004-2006-MAZDA-6-Wagon-CARGO-TRAY-BLACK-PLASTIC-OEM_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem2c5084c825QQitemZ190329440293QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories
W necie dużo jest teraz mat i dywaników gumowych "idealnie dopasowanych". A czy ktoś ma oryginalną matę Mazdy? I czy mógłby porównać z taka nieoryginalną? Zastanawiam się czy kupić oryginał czy taką dopasowaną i nie mogę się zdecydować.
Z tego co widziałem te nieoryginalne w miejscu gdzie jest zamek w kombi lekko odstają. Jak to się ma w tych oryginalnych? Nie mogę znaleźć nigdzie fotki jak to wygląda w kombi...
Nieoryginalna:

Oryginalna: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2004-2006-MAZDA-6-Wagon-CARGO-TRAY-BLACK-PLASTIC-OEM_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem2c5084c825QQitemZ190329440293QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories
- Od: 16 sie 2009, 20:52
- Auto: Jest:
6 GH gorzka czekolada
Była:
6 GH 2,2 D
6 GY 2,0 D
6 GY 2,3 Pb
Ja mam chyba oryginalną, dziś sprawdzę i jak coś wrzuce foty, cos mi się kojarzy że mam logo mazdy na niej.
Widzialem sporo podrubek które nigdy nie były dopasowane pod wymiar bagażnika 6-tki, moja wchodzi idealnie na styk.
Zerknę dziś i powtwierdze ewentualnie wrzuce foty.
Pozdraiwam,
Widzialem sporo podrubek które nigdy nie były dopasowane pod wymiar bagażnika 6-tki, moja wchodzi idealnie na styk.
Zerknę dziś i powtwierdze ewentualnie wrzuce foty.
Pozdraiwam,
..::Born To Rise Hell::..
MI$ napisał(a):W necie dużo jest teraz mat i dywaników gumowych "idealnie dopasowanych".
A prawie wszystkie są robione w jednej firmie Rezaw-Plast:

Praktycznie całe allegro sprzedaje ich maty.
Sam mam taką już dosyć długo (jest katowana różnymi niefajnymi rzeczami) i sprawdza się doskonale.
Nie wiem niestety jak to wygląda w stosunku do ori.
W poprzednim aucie też miałem firmy Rezaw-Plast i byłem zadowolony. Tylko wtedy to był sedan i nie miał jak się podwijać bo z każdej strony był "oparty" o ścianki a w kombi jednak jedna strona jest płaska i się zastanawiam czy nie będzie odstawiać tak jak na fotce z aukcji do której dałem linka...
- Od: 16 sie 2009, 20:52
- Auto: Jest:
6 GH gorzka czekolada
Była:
6 GH 2,2 D
6 GY 2,0 D
6 GY 2,3 Pb
U mnie się to trzyma (tzn. jest rant prawie w pionie). Może minimalnie opadnięty ale jednak zdecydowanie podniesiony. A naprawdę przewalam przez bagażnik mnóstwo rzeczy.
MI$
Ja w jednym autku mam oryginalna, a w drugim kupiona z allegro, chyba nawet od uzytkownika z linku, ktory dal Grzyby . Moim zdaniem nie ma roznicy:) Akurat w tym wypadku szkoda przeplacac
Przyznaje, ze nie mam kombi lecz Mazdy3 w hatchbacku.
Ja w jednym autku mam oryginalna, a w drugim kupiona z allegro, chyba nawet od uzytkownika z linku, ktory dal Grzyby . Moim zdaniem nie ma roznicy:) Akurat w tym wypadku szkoda przeplacac
Ja tez mam Rezaw-Plast i jest idealnie dopasowana (nawet na rogu wcięcia ma, zaznaczone na zdjęciu dywanika).
Chyba najlepsza i zarazem najtańsza oferta na allegro.

Chyba najlepsza i zarazem najtańsza oferta na allegro.

- Od: 27 lut 2008, 22:01
- Auto: Mazda6 2.0 ON 136KM [SPRZEDANA]
Skoda Octavia '03 2.0 PB+LPG 115KM
odswieze temat bo moze ktos ma dylemat. Od niedawna mam cos takiego
z rezaw plastu. Poki co jestem zadowolony, pasuje prawie idealnie i w koncu zakupy nie "lataja" po calym bagazniku (wypustki antyposlizgowe sie sprawdzaja)

...
bonczo
bonczo
- Od: 15 sty 2014, 14:50
- Auto: Mazda 6 2,0 147KM, 2008
Strona 1 z 1