Mazda 6 GG/GY 2.0 CITD 136KM 2002 Komputer
Strona 1 z 1
witam, mam problem z komputerem i tu jest moje pytanie... – to tak.. zrobiło mi sie zwarcie na jakiejś wiązce przewodowej nie wiem dokładnie na jakiej ale związane coś z kompem... dałem do mechaników powiedzieli ze wiązkę wymienili niby o potem się dowiedziałem ze 2 kabelki miały przetarty oplot i robiło zware zrobili te kabelki czy je wymienili i ze komputer się spalił i ze tez wymienili. i od tamtej pory zaczęły się dziać dziwne rzeczy : webasto chodziło nawet gdy było ciepło (odłączyłem bezpiecznik) potem jak ranki były zimne i wogóle jak zimne auto to falował na wolnych obrotach światła (xenon) wariowały tzn na boki się źle ustawiały i raz za krótkie raz za długie... potem czujnik temperatury na desce rozdz. nie pokazywał poduchy się zapaliły itp... no i nikt nie mógł tych błędów skasować aż tyle błędów było ze teraz nie chce odpalic... i tu moje pytanie czy to może być wina tego kompa czy on może nie od tej wersji jest włożony i czy jak pojadę do serwisu to jakby wgrali oprogramowanie czy wszystko wróci do normy?? bo nie wiem czy prowadzić do serwisu czy nie.. czy komuś dać żeby szukał czegoś innego??..... Sorka za tak długi temat i może mało zrozumiały starałem się mniej więcej dokładnie opisać... 
- Od: 17 paź 2012, 20:25
- Auto: Mazda 6 2.0 Citd 2002rok 136KM
Strona 1 z 1