Witam, w Mazda 6 mam problem z kierunkowskazami. Migają z podwójną częstotliwością mimo że wszystkie żarówki świecą normalnie. Przymierzam się do wymiany przekaźnika, ale nie wiem gdzie on jest umieszczony, jak się do niego dostać. Może ktoś się z tym bawił, proszę o pomoc.
Pozdrawiam wszystkich,
taadi
Przekaźnik kierunkowskazów
Strona 1 z 1
taadi napisał(a): Może ktoś się z tym bawił, proszę o pomoc.
A nie Masz czasem założonych LED-ów

-
miro62
Przenoszę do GG/GY tam szybciej uzyskasz odpowiedz. Marian
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
do Mandey,
Dzięki za podpowiedź, kondensatory to bardzo prawdopodobne. Problem w tym że nie wiem gdzie ten przekaźnik jest zamontowany. Rozebrałem pół tablicy rozdzielczej i nic.
Dzięki za podpowiedź, kondensatory to bardzo prawdopodobne. Problem w tym że nie wiem gdzie ten przekaźnik jest zamontowany. Rozebrałem pół tablicy rozdzielczej i nic.
-
taadi
To nie w desce rozdzielczej
widzę masz kombika to poszukaj w okolicach tylnych lamp pod tapicerką. Ja w przedlifcie tam mam, po prawej stronie samochodu, wydaje mi się, że też powinieneś mieś w tamtych okolicach. Generalnie możesz włączyć awaryjne, wsadzić głowę do bagażnika i szukać gdzie cyka 
taadi napisał(a):Witam, w Mazda 6 mam problem z kierunkowskazami. Migają z podwójną częstotliwością mimo że wszystkie żarówki świecą normalnie. Przymierzam się do wymiany przekaźnika, ale nie wiem gdzie on jest umieszczony, jak się do niego dostać. Może ktoś się z tym bawił, proszę o pomoc.
Pozdrawiam wszystkich,
taadi
podstawowe pytanie, czy masz hak?
Jeśli tak, to najprawdopodobniej padł przekaźnik od instalacji haka właśnie. Powinien być w bagażniku po prawej stronie pod tapicerką. Włącz kierunki i otwórz bagażnik. Jak coś słychać to właśnie ten przekaźnik.
Wymienić (niestety trochę kosztują) albo wywalić
Paweł
Dodam, ze sam przerywacz kierunkow jest przed Toba jak siedzisz w fotelu kierowcy.. schowal sie za zegarami 
tapatalk 2
tapatalk 2
Strona 1 z 1