Otwieranie auta kluczykiem
Strona 1 z 1
Witam, mam autko od pół roku, ale ostatnio zauważyłem, że nie mam zamka w drzwiach kierowcy, tzn zamek jest, bo auto normalnie otwieram/zamykam pilotem, ale brak w drzwiach otworu na kluczyk. Trochę mnie to zaskoczyło i stąd moje pytanie: czy to jest normalne żeby nie można było otworzyć/zamknąć auta kluczykiem?
- Od: 9 mar 2012, 23:38
- Auto: Mazda 6 2.0 DOHC 2005r sedan
pajeczak napisał(a):czy to jest normalne żeby nie można było otworzyć/zamknąć auta kluczykiem?
otwor na kluczyk powinien byc tylko w drzwiach kierowcy i w bagazniku... reszta zamkow drzwi zaslepione...
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
pajeczak napisał(a): pytanie: czy to jest normalne żeby nie można było otworzyć/zamknąć auta kluczykiem?
Raczej to nie jest normalne.
Moja M6 ma systemem Keyless. W obu przednich drzwiach mam zamki.
- Od: 2 kwi 2012, 21:07
- Auto: Mazda6 2.0 MZR-CD (143KM) 2006
Astra 1,7 DTI
Master 2,5D
No właśnie. Kolega pisze że nie ma zamka w drzwiach kierowcy a w Anglii nie mieszka 
Ostatnio edytowano 5 maja 2013, 18:33 przez dobrzyn22, łącznie edytowano 1 raz
Powód: nie ma potrzeby cytowania całego ostatniego posta
Powód: nie ma potrzeby cytowania całego ostatniego posta
--Nigdy nie polemizuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem zniszczy doświadczeniem--
- Od: 31 lip 2009, 13:47
- Auto: Była...Mazda 6 GG 1,8 benzin...
Jest Ford Focus Mk3 Titanium EcoNetic
chinol napisał(a):No właśnie. Kolega pisze że nie ma zamka w drzwiach kierowcy a w Anglii nie mieszka
Może drzwi kierowcy były wymieniane i na montaż poszły od jakiegoś anglika, a ktoś ten fakt po prostu przeoczył?
Strona 1 z 1