Początkowo były takie, jeszcze modyfikowane przeze mnie, bo mocno za słabe były:
Ale im częściej pojawiało się słońce, tym częściej pokazywano mi że nie mam świateł
W końcu zdecydowałem się na takie:
Porównanie ze starymi:
Lewe nowe, prawe stare:
I w Madzi:
Stare:
Porównanie nowych ze starymi (lewe stare):
I nowe

A że na zdjęciach nie widać jak faktycznie świecą, bo w rzeczywistości jest o wiele mocniej to zrobiłem wieczorem:
Nowe:
Nowe i stare:
I oba nowe:
Nareszcie jestem zadowolony z dziennych

Światła: H3 LED Cree Q5 (5W sztuka)
Jeszcze raz bardzo dziękuję, Wojtek

P.S.
Jedyny minus tych światełek to to, że musiałem trochę zmodyfikować same soczewki. Mianowicie, oryginalny otwór na żarówki H3 był o ok. 2mm za mały z góry, dołu i prawej strony (od strony zaczepu mocującego uchwyt żarówki do odbłyśnika). Wystarczyła szlifierka, ostre obcinaczki do kabli i "kombinerki", aby powiększyć otwór. Wszystko jest aluminiowe, więc ja zrobiłem tak, że najpierw poprzecinałem trochę kilka blaszek, następnie je powyginałem robiąc przymiarkę dla nowych żarówek a później, aby wszystko dopasować zeszlifowałem na równo. Polecam uważać na zaczepy uchwytu żarówki, ponieważ częste ich wyginanie spowoduje ich wyłamanie. Tak mi się stało z jedną soczewką, czego efektem było szlifowanie papierem ściernym tyłu odbłyśnika i mocne lutowanie. Dodatkowo wzmocniłem lut taśmą, aby nie był tak obciążony i na razie wszystko jest ok.
Generalnie światełka świecą jak DRL'e.
EDIT:
Tu lepiej widać jak świecą w rzeczywistości, choć te zdjęcie też nie oddaje jak jest w rzeczywistości
Może w porównaniu z resztą świateł będzie jakieś odniesienie...
Na życzenie Wojtka
P.S.
I tak nie widać nawet na filmie – bo są mocniejsze
Pozdrawiam.