M6 GG – gniazdo(wtyczka) pod podłogą bagażnika
tez tak mysle ze cos trzeba gdzies podlaczyc itp. ale zobacze jutro do tego, dzis juz jest pozno na majsterkowanie po ciemku. jutro kupie jakies tanie cinche i bede kombinowal dam znac co i jak
- Od: 29 mar 2011, 19:29
- Auto: Mazda 6 2.0D 136KM
67igor1 sory dzis sie zarejestrowalem jak by co to pisz
aderianscur napisał(a):tez tak mysle ze cos trzeba gdzies podlaczyc itp. ale zobacze jutro do tego, dzis juz jest pozno na majsterkowanie po ciemku. jutro kupie jakies tanie cinche i bede kombinowal dam znac co i jak
jakies postepy???
Witam
Dopiero dzis sie zabrałem do majsterkowania bo pogoda dopisała (niestety nie mam garazu). Probowalem na wszelkie sposoby i nic.... nie wiem czy to jakos trzeba odpalic czy ja mam lewe rece do tego. Ciekawe czy jak bym podpial oryginalny sub czy by poplynela muzyka czy nie. Prosze o pomoc....
Dopiero dzis sie zabrałem do majsterkowania bo pogoda dopisała (niestety nie mam garazu). Probowalem na wszelkie sposoby i nic.... nie wiem czy to jakos trzeba odpalic czy ja mam lewe rece do tego. Ciekawe czy jak bym podpial oryginalny sub czy by poplynela muzyka czy nie. Prosze o pomoc....

w mojej poprzedniej M6, bez BOSE, pod podlaczeniu suba pod wtyk zagral z miejsca, choc to ponoc wyjatek, jak twierdzi Airbob z dzialu audio..ale warto spróbować..pozdr.Eaderianscur napisał(a):.... Ciekawe czy jak bym podpial oryginalny sub czy by poplynela muzyka czy nie. Prosze o pomoc....
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Enduro a pamietasz pod ktore kable podlaczyles suba ?
aderianscur napisał(a):Enduro a pamietasz pod ktore kable podlaczyles suba ?
jak masz ori suba z Bose wraz kablem, to jest przy nim wtyk, ktory to z kolei pasuje jak du.. we wiadro
w instalacje . pozdr.E
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Witam, wczoraj nabylem wzmacniacz bose chcialbym go podpiac ale niewiem gdzie prosze o pomoc moja mazda niema bose a w bagarzniku mam kostke do sub i chcialbym zamontowac tam sub by gralo. Pozdro
- Od: 23 lis 2010, 16:37
- Auto: Mazda 6 2.0 TS2 2007 Heatchback
generaldawid napisał(a):Witam, wczoraj nabylem wzmacniacz bose chcialbym go podpiac ale niewiem gdzie prosze o pomoc moja mazda niema bose a w bagarzniku mam kostke do sub i chcialbym zamontowac tam sub by gralo. Pozdro
wzmacniacza nie zamontujesz bo nie masz BOSE,
ale jesli chodzi tobie o subwoofer, to gniazdo jest +/– po srodku tylnej klapy lekko w prawo (w wersji EU!)
i warunkiem podpiecie suba, jest posiadanie pasujacego kabla, ale od wersji 5 drzwiowej (kombi ma inny)
pozdr.E
Skoro tam jest + i – to mogę z nich skorzystać i podłaczyć lodówkę turystyczną? Na jakich może to być bezpiecznikach? W tamtym roku miałem pod gniazdo zapaliniczki podpiętą lodówkę, gps, laptop i cb i najpierw wtyczka się stopiła a potem bezpiecznik. Chciałbym uniknąć tego w tym roku i podpiąć lodówkę osobno.
Witam wszystkich posiadaczy mazd. Kupilem dzisaj suba bose ktory wchodzi w kolo zapasowe. Posiadam mazde 6 2006 st bez systemu bose, ale po podlaczeniu ten iz subwoofer nie gra. Czy ktos doradzil by mi jak aktywowac ten kabel.
- Od: 3 sie 2011, 20:56
- Auto: Mazda 6 2,0st 147km
manius20nt napisał(a):Witam wszystkich posiadaczy mazd. Kupilem dzisaj suba bose ktory wchodzi w kolo zapasowe. Posiadam mazde 6 2006 st bez systemu bose, ale po podlaczeniu ten iz subwoofer nie gra. Czy ktos doradzil by mi jak aktywowac ten kabel.
masz polifta!
ja miałem przedlifta poprzednio i po montażu grał..
choć ponoć to nie norma wg. znawcy tematu audio "Airroba"
pozdr.E
Mam M6 po liwcie
no i nie gra
manius20nt napisał(a):Mam M6 po liwcieno i nie gra
zajrzyj do dzialu Car Audio... tam jest jak dolozyc system bose...
poszukaj dobrze...
Prosze uzupelnienic profil uzytkownika... (to cos z prawej strony)
dziekuje
Własnie pracuje nad facjatą

luknolem car audio i nie ma nic jak można zaktywowac ten kabel albo go podłączyc. jest tylko o tym że w niektórych modelach nie bose może działać albo jak w moim przypadku nie.