o przekazniku tez pamietalem
pozdrawiam
www.mazdaspeed.pl

iso napisał(a):to Masz szczęście , u mnie bcm nadaje się tylko do kosza, cały popalony, koszt nowego w aso 1590 zł,
na allegro nie znalazłem, porażka, zaczynam wątpić w niezawodność mazdy, peugeot 307 full wypas 8 lat jeżdzłem 0 problemów oprócz łączników stabilizatora 40 zł sz
!!
iso napisał(a):u mnie bcm nadaje się tylko do kosza, cały popalony, koszt nowego w aso 1590 zł,
na allegro nie znalazłem, porażka, zaczynam wątpić w niezawodność mazdy

i oczywiście zdechł, bo jak miał nie zdechnąć, jak puszczałem sobie samo sprzęgło, jak to zazwyczaj robię na jedynce na równej nawierzchni lub z górki ( w klekocie norma ). Gdy chciałem zapalić szybko, znowu pamieć mnie zawiodła i zamiast powyłączać wszystko (w/w "pochłaniacze" prądu), to zostawiłem, a zegary zrobiły sobie teścik wskazówek, dyskotekę z kontrolek, cyk, cyk i
. Nawet odpalanie przez kable od innego klekota nic nie dało, dopiero rozruch od TIRów (z przeskokiem 12/24V) odpalił maszynę, ale do domu wracałem z wyłączonym wszystkim co się dało, nawet dmuchawą. Potem, bez jakiegokolwiek obciążenia, zapalał ledwo ledwo.

grzybis napisał(a):przeca odpalalem od innego auta

radek999 napisał(a):Co jest nienormalne:
* twardy pedał hamulca
* świeci się kontrolka trakcji
* świeci się i nie gaśnie kontrolka immobilizera
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6