Wymiana żarówki w przycisku od podgrzewania foteli.
Strona 1 z 1
Witam. Otóż dzisiaj zauważyłem że po stronie kierowcy nie działa podświetlenie w.w przycisku. Żółta lampka od załączenia się świeci, ale już podświetlenie po zapaleniu świateł nie. W szukajce próbowałem wiele możliwości lecz nic nie znalazłem. Proszę o pomoc jak się tam dostać (mile widzane zdjęcia) oraz jaka żarówka tam "siedzi".
- Od: 25 paź 2010, 08:21
- Auto: Mazda 6 GY 2.0 RF5C 136km 03r.
musisz raczej zdemontowac tunel..pozdr.E
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Pamek napisał(a):To będzie taka W5W jak w podsufdce.?
na pewno nie!
E.
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Witam, również proszę o podpowiedź. Spalone podświetlenie przycisku włączania ogrzewania fotela.
Przy włączonym ogrzewaniu się świeci ale przy wyłączonym ogrzewaniu przycisk nie jest podświetlony.
Jak się do tego dobrać?
Przy włączonym ogrzewaniu się świeci ale przy wyłączonym ogrzewaniu przycisk nie jest podświetlony.
Jak się do tego dobrać?
- Od: 13 lut 2011, 20:59
- Auto: 6 Kombi '07 2.0 MZR-CD 143KM
hej
ostatnio ie dobrałem do tego , prosta sprawa, ścigasz cześć tunelu tak jak w przypadku wymiany oświetlenia konsoli.
Dd spodu masz dostęp do tego przycisku , jest na dwa zatrzaski , wyciskasz palcami z jednej strony i przytrzymujesz a od góry podważasz malutkim płaskim wkrętakiem.
Potem wymiana żarówki.
Włożyłem taka sama jak od podświetlenia zapalniczki 1,2 W ale się spaliła po dwóch dniach a na starej żarówce nie ma opisu.
ostatnio ie dobrałem do tego , prosta sprawa, ścigasz cześć tunelu tak jak w przypadku wymiany oświetlenia konsoli.
Dd spodu masz dostęp do tego przycisku , jest na dwa zatrzaski , wyciskasz palcami z jednej strony i przytrzymujesz a od góry podważasz malutkim płaskim wkrętakiem.
Potem wymiana żarówki.
Włożyłem taka sama jak od podświetlenia zapalniczki 1,2 W ale się spaliła po dwóch dniach a na starej żarówce nie ma opisu.
Pozdrawiam
palic
palic
- Od: 8 wrz 2009, 14:18
- Auto: M6 2004 bose
Jak ktoś będzie z tym walczył proszę zrobić zdjęcia i podać wymiary żarówki.
Naprawa WZMACNIACZY BOSE, Wyświetlaczy m6, Toyota Avensis
Naprawa ZMIENIAREK (także wysyłkowo) m3,m6,rx8,cx7,cx9 i inne
Wyjścia RCA do zewnętrznego wzmacniacza. Płyta startowa do nawigacji GH
kontakt 503304123
http://www.mazdaspeed.pl/forum/search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=podz*+airbob*
Sprzedam oryginalny moduł zmieniarki na 6CD do mazdy 3 i 6, montaż
Żarówki podświetlenia klimatronika
kontakt 503304123
Naprawa ZMIENIAREK (także wysyłkowo) m3,m6,rx8,cx7,cx9 i inne
Wyjścia RCA do zewnętrznego wzmacniacza. Płyta startowa do nawigacji GH
kontakt 503304123
http://www.mazdaspeed.pl/forum/search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=podz*+airbob*
Sprzedam oryginalny moduł zmieniarki na 6CD do mazdy 3 i 6, montaż
Żarówki podświetlenia klimatronika
kontakt 503304123
Żarówka ma jak dobrze pamietam w oryginale 0.2W, ale trudno ją dostać.
W elektronicznym bez problemu nabedziesz 0.5W i też będzie dobrze – nie grzeje się i nie świeci zbyt jasno.
Wymiary żarówki: wysokość bańki ok 8,5mm, średnica 3mm cena jeszcze w zeszłym roku 2-2,50zł/szt
pzdr
W elektronicznym bez problemu nabedziesz 0.5W i też będzie dobrze – nie grzeje się i nie świeci zbyt jasno.
Wymiary żarówki: wysokość bańki ok 8,5mm, średnica 3mm cena jeszcze w zeszłym roku 2-2,50zł/szt
pzdr
-
mscorp
Strona 1 z 1