Dziękuję za odpowiedzi
Lampy przedlift Xenon na polift bez Xenon
Strona 1 z 1
lampy xenonowe jak i halogenowe są identyczne w przed jak i polifcie
pozdr.E
pozdr.E
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Lampy oryginalne ksenonowe a lampy halogenowe się różnią,inna budowa odłysnika i mocowanie żarnika D2R w ksenonie a H1 w halogenowej. Jesli się pytasz o chińskie xenony i przetwornice to przed jak i polift lampy to będzie pasować.
ukaszekg napisał(a):Czyli jak kupię poliftowe lampy zwykłe(bez xenonu) to będę mógł zastosować przetwornice ze starych lamp??
xenon a nie-xenon (halogen) to kpl. inne lampy!
pozdr.E
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Czyli odpowiedź na pytanie kolegi brzmi: TAK,
ale tylko gdy kupisz poliftowe lampy ksenonowe, gołe, bez osprzętu (przetwornicy, żarówki, ew. dekli jak masz sprawne)
i musi być spełniony jeszcze warunek posiadania lamp ksenonowych przedliftowych
Pozostaje pytanie, czy do poliftowych da się zamontować przeciwmgielne, jeżeli były w przedliftowych.
ale tylko gdy kupisz poliftowe lampy ksenonowe, gołe, bez osprzętu (przetwornicy, żarówki, ew. dekli jak masz sprawne)
i musi być spełniony jeszcze warunek posiadania lamp ksenonowych przedliftowych
Pozostaje pytanie, czy do poliftowych da się zamontować przeciwmgielne, jeżeli były w przedliftowych.
- Od: 24 mar 2008, 21:54
- Auto: Mazda 6 GG 2004 MZR-CD 136km
Mazda 6 GH 2011 2.2 Kirei 163km
O i uzyskałem odpowiedź
właśnie mam przedliftowe z xenonem i zastanawiam się czy przy okazji ( wymiana zderzaka po kolizji z zającem) nie wymienić lamp na poliftowe... Dziękuję za poświęcony czas 
- Od: 4 lut 2008, 21:50
- Auto: Mazda 6 Impresion 2004 2,3 166KM Hatchback
ukaszekg napisał(a):O i uzyskałem odpowiedźwłaśnie mam przedliftowe z xenonem i zastanawiam się czy przy okazji ( wymiana zderzaka po kolizji z zającem) nie wymienić lamp na poliftowe... Dziękuję za poświęcony czas
tak, mozesz je spokojnie zamontowac, pasuja na 100%
Tak.mikolaj napisał(a):..
pozdr.E
Strona 1 z 1