Niby odpowiedź prosta: światła mijania
Ale to po co po przekręceniu kluczyka świecą światła przeciwmgielne . Mam ustawione pozycję OFF OFF
(Madzia z 2007) a światła świecą.
I pytanie czy mogę jeździć na tych światłach albo przełączyć na AUTO, i jeździć. Lub przełączać na mijania.
Zostały jeszcze halogeny.
Świateł od groma a typowych świateł dziennych nie ma.
Może ktoś wie jak podłączyć LEDY (takie dzienne do montażu w zderzaku)
Dziwnie to Japońce wymyślili, że nie można wyłączyć świateł.
Które światła do jazdy w dzień
Strona 1 z 1
Weż sobie odpal tego posta na spokojnie, napij się kawy, bo leci ciśnienie, zapal jak palisz i uwaznie przeczytaj co napisałeś... Jezeli uważasz, że to rozumiesz i jest logiczne, to jesteś na innym poziomie abstrakcji. Ponieważ miałem niedawno testy psychologiczne i wypadły mi b. dobrze zakładam, ze ze mną wszystko w porządku, zatem posta twojego nie rozumiejąc oczywistem jest, że cóś chyba z tym postem nie tak...
POGROMCA ZENONÓW!
Nie przeginajcie! Gdzie? ....... W Aucie!!!
Nie przeginajcie! Gdzie? ....... W Aucie!!!
To psychologicznie stoimy chyba na podobnym poziomie bo również nijak nie potrafię pojąć "w czem rzecz" 
witaj.ale zes sie zakrecil w tym poscie kolegoBenek01 napisał(a):Niby odpowiedź prosta: światła mijania
Ale to po co po przekręceniu kluczyka świecą światła przeciwmgielne . Mam ustawione pozycję OFF OFF
I pytanie czy mogę jeździć na tych światłach albo przełączyć na AUTO, i jeździć. Lub przełączać na mijania.
Zostały jeszcze halogeny.
Świateł od groma a typowych świateł dziennych nie ma.
Może ktoś wie jak podłączyć LEDY (takie dzienne do montażu w zderzaku)
Dziwnie to Japońce wymyślili, że nie można wyłączyć świateł.

- Od: 14 lut 2010, 17:35
- Auto: M6 Hatchback MZR-CD 136HP 2005r.
Benek01 napisał(a):Niby odpowiedź prosta: światła mijania
A świecą te co są w lampie, czy masz przeciwmgielne w zderzaku?
Benek01 napisał(a):Zostały jeszcze halogeny.
A o jakich halogenach piszesz? Masz na myśli światła drogowe "długie"?
Też nie bardzo rozumiem wszystko. A ta Mazda to typowa europejska?
Można wszystkie światła wyłączyć, więc albo masz coś spsute, albo świeci coś innego (np światła do jazdy dziennej zamontowane dodatkowo w zderzaku). Trudno zgadnąć bo za mało precyzyjnie napisane.
- Od: 17 gru 2009, 00:29
- Auto: M6 2,0 GY 136KM (~160KM) '05
Jazz 1,4 83KM '05
S-max 1,6 160KM' 12
Strona 1 z 1