było, było, ale po polsku nie widzialem zeby byla instrukcjia ( przynajmniej pisane na ten temat) , jest w jezyku angielskim, ale ja zbytni lingwista nie jestem
no to chopie .... google.tłumacz......(po niemiecku też jest)
www.mazdaspeed.pl
było, było, ale po polsku nie widzialem zeby byla instrukcjia ( przynajmniej pisane na ten temat) , jest w jezyku angielskim, ale ja zbytni lingwista nie jestem
mariomix napisał(a):Witam forumowiczów, odpowiadam na często zadawane pytania na PW, chodzi o centralkę Telestart z logo VW, różne piloty webasto oczywiście współpracują z tymi centralkami ale niestety piec w M6 nie uruchamia się poza nadmuchem i pompką wody, żeby piec wystartował trzeba użyć programatora czasowego (np. zegar owalny) lub uniwersalnej cenrtalki webasto bez żadnego logo (sprawdzałem to osobiście) Jeśli chodzi o rozbudowę ogrzewania to temat oczywiście nadal aktualny, konkrety na PW
dobrzyn22 napisał(a):który chociaż tego nie robił,zadeklarował się ze jest w stanie to zrobić,a koszt wycenił na ok...250 zł...
quliver napisał(a):W moim przypadku – mam tylko dogrzewacz – trwa to kilka min , natomiast w innych samochodach np. merc A, ciepłem dmucha bezpośrednio po uruchomieniu .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6