Seryjne radio a wzmacniacz

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez ufopb » 28 lip 2010, 20:30

Witam wszystkich forumowiczow. Jestem nowym klubowiczem i za wszelkie bledy w stylu umieszczenia postu w zlym dziale czy cos w tym stylu z gory przepraszam. Przechodzac do tematu mam pewne pytanie, otoz posiadam Mazde 6 z 2007 r. wersje amerykanska i zamierzam do niej dolozyc skrzynie basowa wraz ze wzmacniaczem , z tym ze posiadam fabryczne radio i nie wiem czy jest szansa podpiecia do niego wzmacniacza. Prosze o porady czy jest szansa zamontowania tego i czy nie bedzie w przypadku kombinowania z tym sprzetem szansy ze bedzie strata na mocy wzmacniacza i skrzyni gdyz nie mam pojecia zadnego w tym temacie i szkoda byloby wydac kase na sprzet i okazaloby sie ze nie ma mozliwosci zamontowania. Z gory wilekie dzieki. Pozdrawiam
ufopb

Postprzez Enduro » 29 lip 2010, 00:45

lepiej udaj sie do ludzi z branzy Car-audio, ktorzy robia to zawodowo..
polecam!
pozdr.
E.
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Forumowicz

Od: 6 sie 2008, 22:37
Auto: M6 GL´18, + modyfikowane Prosie 996,Triumph-Speedmaster custom czarna, głośna, dwukołowa, angielska hulajnoga

Postprzez dexxbiker » 29 lip 2010, 09:37

Zawsze da się podpiąć wzmacniacz.
Najprawdopodobniej jest w radiu jedno wyjście RCA a jeśli nie to są przejściówki "z wysokich na niskie", bierzemy wtedy sygnał z któregoś z głośników i nie ma problemu.
Uzupełnij profil, skąd jesteś, jeśli z krakowa lub okolic to zapraszam do nas zrobimy specjalną ofertę dla posiadacza mazdy.
Profesjonalny Serwis Elektroniczny
http://musiclab.com.pl/

Obrazek
Forumowicz

Od: 19 maja 2010, 12:16
Auto: 626 GF 2,0 136 KM 1998

Postprzez PLaster » 30 lip 2010, 18:01

ufopb napisał(a):Witam wszystkich forumowiczow. Jestem nowym klubowiczem

witaj kolego.
proszę zapoznaj się z zasadami panującymi na forum, następnie poczytaj to co już było napisane, do znalezienia odpowiednich tematów możesz użyć wyszukiwarki, i jak tak taki temat już jest to się do niego dopisuj, a jak nie ma to dopiero zakładaj nowy temat.

ps. jesteś tylko forumowiczem, do klubowicza jeszcze długa droga, ale szerokości ;)

ps2. odpowiedzi kolegów są jak najbardziej trafione
www.czelej.net
Klubowicz

Od: 4 lut 2008, 02:41
Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW