Witam
Chcaiałbym w swojej M6 (2003r, kombi) założyć dodatkowe głosniki w tylnych drzwiach. W związku z tym mam nastepujące pytanie: czy w tylnych drzwiach są gotowe przewody do podłączenia głośników, a jesli tak to czy są podłączone do radia.
Dzieki
P.S. Szukałem odpowiedzi ale nie znalazłem.
Przewody w tylnych drzwiach [Mazda 6, '03 r.]
Strona 1 z 1
co za dodatkowe głośniki? a nie nasz tam żadnych czy są a chcesz dołożyć jeszcze inne.
rozbierz boczek drzwi i zobaczysz, powinny być bo to nie te czasy by ich tam nie było
poza tym uzupełnij profil
rozbierz boczek drzwi i zobaczysz, powinny być bo to nie te czasy by ich tam nie było
poza tym uzupełnij profil
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Słowo "dodatkowe" rzeczywiście nie pasuje do sprawy. Mam normalne audio (nie bose) i chcę założyć w tylnych drzwiach głośniki (wydaje mi się że ich nie ma, a jeśli są to niepodłączone). Nie rozbierałem tapicerki więc nie wiem czy w standardzie producent położył przewody do głosników. Jeśli będą to założe głośniki, jeśli nie ma to pozostanę na dwóch z przodu.
P.S. Profil uzupełniony, w ustawieniach wszystkie dane są aktualne. Jeśli potrzebujesz numer mojego konta, NIP itp to napisz na priv.
P.S. Profil uzupełniony, w ustawieniach wszystkie dane są aktualne. Jeśli potrzebujesz numer mojego konta, NIP itp to napisz na priv.
- Od: 8 lut 2008, 09:46
- Auto: Mazda 6, MZR-CD, 136KM, 2003r
Rafila napisał(a):Jeśli potrzebujesz numer mojego konta, NIP itp to napisz na priv.
tego nie potrzebuje
wydawało mi się, że czegoś w profilu brakowało
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Rafila napisał(a):Witam
Chcaiałbym w swojej M6 (2003r, kombi) założyć dodatkowe głosniki w tylnych drzwiach. W związku z tym mam nastepujące pytanie: czy w tylnych drzwiach są gotowe przewody do podłączenia głośników, a jesli tak to czy są podłączone do radia.
Dzieki
P.S. Szukałem odpowiedzi ale nie znalazłem.
W tylnych drzwiach sa glosniki tylko niewiadomo dlaczego sygnal z radia na nie jest o wiele slabszy i bardzo kiepsko slychac cokolwiek przez nie.
Gdzie na forum byl o tym watek, ale niepamietam dokladnie gdzie.
- Od: 22 lip 2009, 13:40
- Auto: Mazda 6 CDTI GY 2005r. 121KM
W ogóle chyba w M6 bez bose strasznie kiepska jest jakość dźwięku podczas słuchania radia.
No chyba, że tylko w mojej tak jest, bo nie mam porównania.
- Od: 8 kwi 2010, 09:22
- Auto: Mazda 6 GH diesel 2008
dominik146 napisał(a):W ogóle chyba w M6 bez bose strasznie kiepska jest jakość dźwięku podczas słuchania radia.
i jak zamotujesz inne-lepsze glosniki to i tak niewiele tym poprawisz!
problem tkwi w radiu !
sam to przerabialem u siebie, nie warto
pozdr.
E.
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Strona 1 z 1