Ten egzemplarz nie jest objęty akcją

Miałem okazję oglądać moja Madzię od dołu jak była podniesiona. Trochę korozja się tam zagnieżdza.
Pytałem o zabezpieczenie antykorozyjne podwozia – odp. : 650zł.
Chyba poszukam gdzie indziej.....
www.mazdaspeed.pl
Lorbas napisał(a):Ten egzemplarz nie jest objęty akcją killer
arturo76 napisał(a):Cytat z http://www.mazda.pl/buyingamazda/warranties
■Gwarancja na perforację obejmuje perforację blach nadwozia na skutek korozji i wynosi niezależnie od przebiegu 12 lat (144 miesiące).
Czyli wystarczy poczekać aż rdza przeżre nadkole i wtedy udać sie do ASO ! Jedyny "hak" to trzba mieć wszystkie przeglądy w ASO.
lasek88 napisał(a):Jeśli mogę się wtrącić.... Jak będziesz to malował czy konserwował to wy....rzuć te filcowe nadkola i załóż plastikowe z takim szerokim rantem żeby wystawało na "parapety" i będzie git:) Jak coś to mogę podesłać fotki jak ja zrobiłem:)
krzych napisał(a):Tak – my Ci blache za 1000zl z lakierowaniem a Ty nam pare tysia wiecej niz w zwyklym warsztacie za kilka lat serwisu w ASO. Dziekuje, postoje.
lasek88 napisał(a):Jeśli mogę się wtrącić.... Jak będziesz to malował czy konserwował to wy....rzuć te filcowe nadkola i załóż plastikowe z takim szerokim rantem żeby wystawało na "parapety" i będzie git:) Jak coś to mogę podesłać fotki jak ja zrobiłem:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6