t00mekk napisał(a):W moim wypadku filtry nie maja nic do rzeczy, regularnie wymieniam raz w roku filtry od paliwa, masła (z rosyjskiego), powietrza no i kabinowy też ... w sumie nie wiem po co ale też. Robie to razem z wyminą oleju. A dzis jak wyjde z roboty i troszke nagrzeje swoja Magdalene to dam jej osto po [tiiit], pokręce do czerwonego
. Może mi tez coś przeskoczy
. A tak poważnie to ile kosztuje kalibracja wytrysków i jak ją sie przeprowadza ? Może koledzy, którzy maja już skalibrowany wytrysk
króciutko mi napisza co i jak
. A może by tak zalać Forte... ? Irytuje mnie ta Madzia, a jeżdę nią dopiero 2 latka. Z nią to jak z transwestytą: niby wszytko pieknie, ładnie – a tu [tiiit]! Do tego zesrało mi sie ogrzewanie fotela kierowcy... WRRRR. Dobrze, że chociaż żoneczka podgrzewa swoj zgrabny tyleczek ...
1. Troche kultury, rozumiem rozgoryczenie i swobode, ale moze bez przesady (nie w jednym poscie tyle i nie wprost).
2. Kalibracja to podpiecie pod IDS i 5 minut oczekiwania po jednym kliknieciu wiec max 100 zl bym proponowal szukac, na pewno ktos to za tyle zrobi.
3. Forte moze pomoc, ale nie musi. Podobno niektorym pomagalo, mi np. nie zmienilo nic a nic kiedys. Teraz nie testowalem i sam sie nad tym zastanawiam, ale poniewaz ogien nie odpisal mi na PW z dodatkowymi pytaniami/prosba o porade, raczej zrezygnuje.