Chlapacze tył
1, 2
Tak, chlapacze oryginalne zakupione w serwisie Mazdy w Irlandii.
Moja Madzia http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=57080
- Od: 26 lis 2007, 14:31
- Auto: Mazda 323f BA Z5 '95
http://moto.gratka.pl/tresc/chlapacze-b ... 80511.html
Kupowalem u nich nadkole do VW Polo – jezdzilo ponad 3 lata i bylo bardzo ok az do sprzedazy samochodu. Maja bardzo duzo zamiennikow do roznych samochodow (nawet blache do polowki u nich kupowalem – spoiler). Oczywiscie wszystkiego nie maja, ale asortyment spory.
Kupowalem u nich nadkole do VW Polo – jezdzilo ponad 3 lata i bylo bardzo ok az do sprzedazy samochodu. Maja bardzo duzo zamiennikow do roznych samochodow (nawet blache do polowki u nich kupowalem – spoiler). Oczywiscie wszystkiego nie maja, ale asortyment spory.
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Są ...... kiepskie, nienajlepiej spasowane i na bank nie pasują do kombi
99% sprzedawców ma ten sam towar
99% sprzedawców ma ten sam towar
Hmm, szkoda. Bo u nich (w Bielsku) ceny bardzo atrakcyjne i do VW pasowalo...
Ostatnio edytowano 25 lut 2013, 12:17 przez dobrzyn22, łącznie edytowano 1 raz
Powód: nie ma potrzeby cytowania całego ostatniego posta
Powód: nie ma potrzeby cytowania całego ostatniego posta
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Dziwne z tymi chlapaczami ze jest taki problem z dostepnoscia od dluzszego czasu sledze temat i nic
(oczywiscie mam na mysli dedykowane do M6) na allegro prawie do wiekszosci samochodow mozna dostac a do 6 niet 

- Od: 3 lip 2007, 13:13
- Auto: Mazda CX-7 2,3 07 r.
bylo 323f 1,8 (97r),6 2,0 (02r) benzin :)
tzn najbardziej mnie przód irytuje, poniewaz tam gdzie się próg zaczyna, tam się gniezdzi mnóstwo lisci i innego ścierwa ... ciagle to wyciagam bo nie chce zeby sie coś tam zalęgło. z tyło jest jako tako, ale mam wrazenie ze gdyby były chlapacze, to az tak by mi sie tylna klapa nie brudzila.
zastanawialem sie, czy nie skolowac sobei cos na podobe jak mają auta WRC, takie w miare luzne, w zasadzie plaski – obawiam się jednak czy nie będzie to zbyt obciachowe :x
zastanawialem sie, czy nie skolowac sobei cos na podobe jak mają auta WRC, takie w miare luzne, w zasadzie plaski – obawiam się jednak czy nie będzie to zbyt obciachowe :x
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
matthies napisał(a):tzn najbardziej mnie przód irytuje, poniewaz tam gdzie się próg zaczyna, tam się gniezdzi mnóstwo lisci i innego ścierwa ... ciagle to wyciagam bo nie chce zeby sie coś tam zalęgło.
A masz nadkola plastikowe od aero czy zwykłe?
Z tego co pamiętam to Twoja 6 pakiet miała raczej dokładany więc może Szwajcar nie pomyślał i nadkoli nie zmienił...
A fakt faktem do aero chlapaczy brak !
- Od: 16 sie 2009, 20:52
- Auto: Jest:
6 GH gorzka czekolada
Była:
6 GH 2,2 D
6 GY 2,0 D
6 GY 2,3 Pb
chyba coś było z tym robione, ponieważ nadkole od strony kierowcy mam od wersji diesel. w lublinie w ASO nie umieli tego wytlumaczyc, ale stwierdzili ze moze wlasnie razem z pakietem zostal wymieniony.
inna sprawa, nie wiem czym sie roznia nadkola aero od zwyklych
ale ja juz dalem sobie spokój z chlapaczami, rzeczywiście sam pakiet duzo daje i auto sie tak nie babra jak się obawiałem.
pomijam oczywiście tylną szybę, szczególnie tuż pod samą lotką >.< no ale to wina budy kombi niestety.
inna sprawa, nie wiem czym sie roznia nadkola aero od zwyklych
ale ja juz dalem sobie spokój z chlapaczami, rzeczywiście sam pakiet duzo daje i auto sie tak nie babra jak się obawiałem.
pomijam oczywiście tylną szybę, szczególnie tuż pod samą lotką >.< no ale to wina budy kombi niestety.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
1, 2