Jak będę kupował, to dam Tobie znać. Nie wiem tylko kiedy to nastąpi bo mam parę innych wydatków więc jeśli to bedzie jeszcze dostępne to może w grudniu kupię.
Jeśli aktualne to chętnie bym się podłączył.
www.mazdaspeed.pl
Jak będę kupował, to dam Tobie znać. Nie wiem tylko kiedy to nastąpi bo mam parę innych wydatków więc jeśli to bedzie jeszcze dostępne to może w grudniu kupię.
zoof napisał(a):czy ktoś z was montował tego typu urządzenie do M3? bo mam wrażenie że tylko użytkownicy M6 są tym zainteresowani
Hello Michael
Thanks for contacting us.
About your questions, The producer is a China company.
You can pay through paypal with confirmed address. Our web site accept paypal.
The total price for 3 units would be $1770.
If u have another question, please let me know
Best Regards
Miriam
www.caradvanced.com
zoof napisał(a):czy ktoś z was montował tego typu urządzenie do M3? bo mam wrażenie że tylko użytkownicy M6 są tym zainteresowani
Myjk napisał(a): Do M6 GG/GY już praktycznie wszyscy przestali produkować ekrany do schowka.
powiedzcie mi czy również macie problemy z wyświetlaczem, chodzi mi o informacje dotyczące nawiewu i temperatury.
Jak widac na zdjeciach @qzym ma rowniez z tym problemy.
MasterB napisał(a):morgafix, to chyba jest ze starym ekranem (jak możesz to potwierdź). Oczywiście 480x234 a nie 1440x234 – ta rozdzielczość byłaby dla jakiegoś super-panoramicznego ekraniku... Ale często ją widzę w necie. Błąd jakiś chyba...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6