rafael2332 napisał(a):rudy szalal
a w której Maździe 6 nie szaleje?
www.mazdaspeed.pl
rafael2332 napisał(a):rudy szalal
Riki napisał(a):a w której Maździe 6 nie szaleje? smutny z całym szacunkiem dla wszystkich szóstek których nie oglądałem ale znam tylko jedno auto gdzie nie widziałem ani grama rdzy (nie mowie o podwoziu bo normalne że np śruby zawieszenia mogą delikatnie podrdzewieć) Mazdę 6 kolegi xANDy...
rafael2332 napisał(a):Ja to mam manie jak widze mazde 6 lub 3 na parkingu to od razu ogladam nadkola i szukam rudego zeby sie pocieszyc
rafael2332 napisał(a):W moim przypadku udalo sie zabezpieczyc w ramach gwarancji smutny i jutro odbieram
xANDy napisał(a):od jakiegoś czasu i u mnie lewe nadkola ruda wpieprza.
xANDy napisał(a):a tez moja mazdę kupiłem w salonie niemieckim. Ciekaw jestem czy do mnie zadzwonią... A jeśli nie to czy mam się zgłosić sam do jakiegoś ASO z tym?
xANDy napisał(a):Riki – od jakiegoś czasu i u mnie lewe nadkola ruda wpieprza. Prawe jest ok. Poza tym wyszedł mi purchel przy samych drzwiach i nawet lakier odleciał. Po
otiks napisał(a):No to dzisiaj moje maleństwo dostało nowe skrzela, w ramach akcji serwisowej został wymieniony IC na zupełnie nowiutki nie śmigany :–) Pierwsze wrażenia to jakby lepsza reakcja na niskich obrotach 1,5-2k RPM, ale może to tylko autosugestia, wszystko wyjdzie przy następnych pomiarach gtechem.
Do tego zrobiono mi za free mały przeglądzik zawieszenia bo wspomn
Zapraszam do KielcRiki napisał(a):cóż w takim razie nie widziałem M6 przed F/L która nie ma na sobie śladów korozji ysz
domin1979 napisał(a): Jedyna rdza u mnie to śruby pod maską no i nalot na podwoziu.
Boś sobie je pewnie zmieniłzdzich44 napisał(a):domin1979 napisał(a): Jedyna rdza u mnie to śruby pod maską no i nalot na podwoziu.
A ja nie mam rudej nawet na śrubach pod maską
domin1979 napisał(a):]Boś sobie je pewnie zmieniłFabryczne chyba wszystkie rdzewieją...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości