Witam
MPV
Po uruchomieniu silnika
Miga kontrolka poduszek powietrznych(ten w prawym dolnym rogu) 3długie 2 krótkie (lub odwrotnie)
Po wyłączeniu silnika i ponownym uruchomieniu już nie .Wystąpiło to już któryś raz więc zaczyna mnie to niepokoić co może sygnalizować ? Jakiś błąd?
Miga kontrolka poduszek
Strona 1 z 1
Nie wiem jaka może być u Ciebie przyczyna. :/
U mnie nie działa taśma na kierownicy od AIRBAG-u. Tzn. działa połowicznie bo po przekręceniu kierownicy w prawo klakson działa a gdy kierownica ustawiona jest normalnie lub w lewo to klakson już odmawia posłuszeństwa.
Czy ktoś wie czy muszę wymienić cała taśmę czy da się ją jeszcze jakoś naprawić?
U mnie nie działa taśma na kierownicy od AIRBAG-u. Tzn. działa połowicznie bo po przekręceniu kierownicy w prawo klakson działa a gdy kierownica ustawiona jest normalnie lub w lewo to klakson już odmawia posłuszeństwa.
Czy ktoś wie czy muszę wymienić cała taśmę czy da się ją jeszcze jakoś naprawić?
-
sokoli_majster
U mnie mruga po odpaleniu przejadę jakiś odcinek zgaszę i po ponownym uruchomieniu już nie miga
nie jest to objaw ciągły .... występuje czasem szczególnie po umyciu auta lub gdy coś ciężkiego rzucę na przednie siedzenie
nie jest to objaw ciągły .... występuje czasem szczególnie po umyciu auta lub gdy coś ciężkiego rzucę na przednie siedzenie
- Od: 19 sie 2010, 19:33
- Auto: Mazda MPV 2000r ,2.0 Tsi ,B+G
Strona 1 z 1