z góry dziękuje za odpowiedzi
17 sie 2011 12:11 Edit:
zero pomysłów na prawdę
www.mazdaspeed.pl
marianka77 napisał(a):jestem z woj łódzkiego , potrzebuje namiaru na komisy , szroty gdzie mogę od zaraz kupić skrzynie , możecie coś polecić
marianka77 napisał(a):ten japancar tez polecacie ?
marianka77 napisał(a):daja gwarancje rozruchową i znajomy z łodzi co ma warsztat mowi ze korzystali z ich częsci , min puki co nie było
Mariianek napisał(a):marianka77 napisał(a):daja gwarancje rozruchową i znajomy z łodzi co ma warsztat mowi ze korzystali z ich częsci , min puki co nie było
Wiec jak zajdzie taka potrzeba to skorzystaj,czas i pieniądz ważny jest w twoim wypadku ,a do japan wyślij maila z zapytaniem skąd aż taka wysoka cena skoro można gdzie indziej kupić taniej.
Pozdrawiam
Marian
marianka77 napisał(a):swoja droga sporo jest ich na allegro , ale zadna nie kosztuje tyle co w japancara wydawało by sie ze tak wielki szrot bedzie miał mniejsze ceny
marianka77 napisał(a):sprzedajacy (od skrzyni biegów ) mówi że skrzynia nie była rozbierana , jest napewno od mazdy premacy takiego typu jak moja i nawet ten sam rocznik
marianka77 napisał(a):mechanik i sprzedający skrzynie mówią ze pierwszy raz coś takiego widza
marianka77 napisał(a):Panowie !
czy to ja mam pecha czy te madzie tak mają , naprawdę nikt sie z tym nie spotkał![]()
marianka77 napisał(a):rozumiem ze ten Jaksa może się w tym orientować tak![]()
musze zrobić ten licznik albo kupić nowa skrzynie biegów (??)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość