Riki napisał(a):thomass napisał:
.nastepna ditd 98 r 626 kombi podbija europe ,oficjalnie irlandiia nastepnie france[auta nie do zajechania]
łoł łoł łoł a na Madagaskar to kiedy?
thomass napisał(a):moze Riki wybierzesz sie ze mna
podziękuję......

www.mazdaspeed.pl
Riki napisał(a):thomass napisał:
.nastepna ditd 98 r 626 kombi podbija europe ,oficjalnie irlandiia nastepnie france[auta nie do zajechania]
łoł łoł łoł a na Madagaskar to kiedy?
thomass napisał(a):moze Riki wybierzesz sie ze mna
Wincam napisał(a):Przy dobrych wiatrach pelny koszt regeneracji pompy wtryskowej okolo 1800-2000 zł (Wrocław)
mdenis napisał(a):Chciałem się podzielić tym co mnie spotkało. Miałem w swojej madzi wszystkie objawy zepsutej pompy i już się pogodziłem z tym ,że trzeba będzie wywalić tyle kasy, ponieważ kilku mechaników u których byłem również twierdzili, że to pompa. Co się okazało....
Znalazłem namiary na gościa w Lublinie, który cały problem rozwiązał za 450 zł. okazało się ,że powypalały mi się ścieżki na jakiejś płytce sterownika i przez to samochód nie chciał. Generalnie gość stwierdził ,że jest w stanie zrobić remont generalny pompy w okolicach 1700-1800 zł. Z tego co się dowiedziałem to pracował wiele lat w serwisie diesla w Wierzchowiskach. Gdyby ktoś chciał namiary to piszcie. Ja odzyskałem wiarę w moja Madzie a już miałem zamiar ją sprzedać jako zepsuty pojazd.
klapek napisał(a):mam mazde 626 silnik 2.0 DITD siadla pompa jaki mialem koszt zamowilem w serwisie glowice pompy DENSO-1350zl i zamontowalem sam taki byl moj caly koszt naprawy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość