Usługa + uszczelka pokrywy + przelewy co daje nam ok 340 zł silnik musi byc zimny.bodzioklb napisał(a):2.0 DiTD
Regulacja jest w jednym miejscu ( tak mnie uczono )daniel20 napisał(a): co trzema śrubami to źle regulować
www.mazdaspeed.pl
Usługa + uszczelka pokrywy + przelewy co daje nam ok 340 zł silnik musi byc zimny.bodzioklb napisał(a):2.0 DiTD
Regulacja jest w jednym miejscu ( tak mnie uczono )daniel20 napisał(a): co trzema śrubami to źle regulować
Nie.daniel20 napisał(a): Czy to może być przyczyną źle wyregulowanych zaworów
Filtr do zmiany i plukanie zbiornika, jesli mialby to byc paproch. Przypomina mi sie tez inna przyczyna, mianowicie pedal gazu, jego sterowanie. Korespondowalem swego czasu z gosciem (prosil o rady, niestety slepego w tych tematachdaniel20 napisał(a):mam pytanie dzis wracałem do domu i samochód pare razy tak przy obrocie 1800 zdławił mi się jakby przerwało. Czy to może być przyczyną źle wyregulowanych zaworów? czy poprostu jakis paproch w ON?
Nie tyle startuje co zaczyna byc odczuwalne jego dzialanie (pewnie to miales na mysli), u mnie turbawka gwizdze juz przy 1300 rpm.bodzioklb napisał(a):hmm przy tej predkosci rpm startuje turbo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość