Trudne do sprecyzowania problemy z samochodem
Mysle, ze problrm lezy gdzie indziej, wiekszosc tych panow kreuje siebie na tzw. "guru", i tych to naprawde jest trudno do czekokolwiek zmusic, pomijam fakt znalezienia rozwiazania, ale co gorsza, jak taki zawodnik nie moze sobie z czyms poradzic to jest dopiero problem. Mimo tego przy najblizszej okazji postram sie z nim porozmawiac, moze bedzie bardziej rozmowny. Pytalem sie co moglo byc przyczyna, dostalem odpowiedz, ze moze ten co alarm mi zakladal to zrobil jakis balagan (oczywiscie zakladajacy alarm bije sie w piersi ze to niemozliwe), ale alarm teraz jest znowu podlaczony (przez elektryka, ktory auto naprawial) i twierdzi ze wsio jest OK. Paranoja.
- Od: 29 sty 2007, 12:09
- Auto: Premacy 2.0 td
Czyli jakiś problem z immo.unseen napisał(a):komputer blokowal dawkowanie paliwa do pompy
Życzę spokojnego wypoczynku unseen
Jak widać pompa wcale nie pada tak łatwo..

Jeśli masz pytanie o cokolwiek to najpierw poszukaj TUTAJ (PORADNIK) – pewnie ktoś już zadał to pytanie i odpowiedzi są już gotowe.
z przyczyn niezależnych bardzo ograniczony w dostępie – :(
unseen – jakie wnioski i wrażenia z jazdy wakacyjnej naprawioną madzią?
Jeśli masz pytanie o cokolwiek to najpierw poszukaj TUTAJ (PORADNIK) – pewnie ktoś już zadał to pytanie i odpowiedzi są już gotowe.
Marek61 napisał(a):Pprzy wyłączaniu zapłonu jest duże szarpnięcie.A przy zapalaniu nie ma nic--jest gładziutko.
Mam podobnie przy swoim, a poza tym wydaje mi się, że auto chodzi dobrze. Co może być przyczyną tego szarpnięcia?
- Od: 29 lip 2008, 22:36
- Auto: M6 GY 2.0 diesel `04 136 KM
prosze tylko o szybką rade w które z tych pokrowców warto zainwestowac http://www.pokrowce.fryda.com.pl/ nie znam sie na tym i nie chce kupic czegos co zaraz sie zespuje albo bedzie sie scierał. Bardzo prosze fachowców o pomoc i jednoczesnie przepraszam,ze wcinam sie w inny temat...
- Od: 18 maja 2009, 13:17
vienek napisał(a):Mam podobnie przy swoim, a poza tym wydaje mi się, że auto chodzi dobrze. Co może być przyczyną tego szarpnięcia?
Na przykład nierówno wyregulowane zawory.