Tak samo jak niektorych z was dopadlo mnie skrzypienie gdzies w desce rozdzielczej przy przedniej szybie... co to moze byc????
zaznacze ze czasami mi skrzypi a czasami nie? ale jest to strasznie wkurzajace:) pozdro
Skrzypienie deski rosdzielczej.
Strona 1 z 1
wsadź między deskę a przednią szybę kilka kawałków materiału czy gumy (ok. 2 mm grubości), tak żeby unieruchomić deskę i nie będzie skrzypieć – ja wsadziłem kilka kawałków taśmy rzepowej i ciszaaa.
Choć nie wiem czy w twoim przypadku się sprawdzi.
chwyć deskę przy szybie i poruszaj – u mnie wcześniej skrzypiało jak stara wersalka, teraz ruszam i nic nie słychac.
Choć nie wiem czy w twoim przypadku się sprawdzi.
chwyć deskę przy szybie i poruszaj – u mnie wcześniej skrzypiało jak stara wersalka, teraz ruszam i nic nie słychac.
- Od: 9 sie 2010, 19:49
mam wsadzona gabke jak nacisne deske przy szybie podczas jazdy to przestaje:) musze widocznie jakiegos zrobic klinika i go wsadzic miedzy szybe a deske a tak wogole to jest wada fabryczna?????
a co do moich pozostalych pytan
a co do moich pozostalych pytan
Widzisz mam podobne problemy-najpierw przy słupkach skrzypiało to powklejałem takie sprytne czarne gąbki których nie widać i jest dobrze. Teraz zaczęło coś chrobolić na środku deski gdzieś o okolicach nawiewu na szybę ale tylko podczas jazdy gdy skręcam w lewo
Licznik kilometrów po jakimś czasie gaśnie po wyjęciu kluczyka ale nie mierzyłem stoperem:)U mnie spalanie w mieszanej jeździe z 5-cioma osobami na pokładzie wynosi ok.6,5l bez oszczędzania pedału gazu (w zależności od sytuacji taka jazda) w trasie schodzi do 5-5,5l.
- Od: 16 cze 2009, 22:21
- Auto: Premacy 2,0DiTD 90KM 00r
Strona 1 z 1