Jak rozkodować radio?
tu chyba sie nie da tak zrobic bo ci cali lamacze kodów robia to brut forcem, a jak wymienisz akumulator tak jakbys podpinał sie do drugiego auta i od niego ciagnał prad ? troche to dzeicinne ale pare złotych zostanie w kieszeni
no ja mam kod ale nie wiem jak go wprowadzić, czy moze ktos mi pomoc bo trace cierpliwosc
rt
no ja mam kod ale nie wiem jak go wprowadzić, czy moze ktos mi pomoc bo trace cierpliwosc
rt
- Od: 18 kwi 2007, 10:35
- Auto: Hi-tec rozm 42
sciagnije sobie instrukcje do premacki tam pisze dokladnie jak to robic
http://download.mx3.info/dokumentacja/mazda_premacy_instrukcja_obslugi_1998-2002r_pl.exe
powodzenia!
http://download.mx3.info/dokumentacja/mazda_premacy_instrukcja_obslugi_1998-2002r_pl.exe
powodzenia!
- Od: 12 lip 2007, 21:32
- Auto: premacy 2.0ditd
no niby tak tylko w instrukcji sa zupełnie inaczej rozłozone przyciski i inne nizw mojej maździe – i tu juz glupieje
mam instrukcję i polska i niemiecka i ni ch...... nie wiem co nacisnąć – no chyba ze
nie ma umnie czegoś takiego jak auto-m – zwróc uwage na radio ktore jest na zdjeciu z otomoto
Jakie zarówki kupić na zapas do premacy ?
Jakie świece kupić na zapas do premacy ?
mam instrukcję i polska i niemiecka i ni ch...... nie wiem co nacisnąć – no chyba ze

nie ma umnie czegoś takiego jak auto-m – zwróc uwage na radio ktore jest na zdjeciu z otomoto
Jakie zarówki kupić na zapas do premacy ?
Jakie świece kupić na zapas do premacy ?
- Od: 18 kwi 2007, 10:35
- Auto: Hi-tec rozm 42
ziggy na litośc moderatora, popraw temat zgodnie z regulaminem i korzystaj z przycisku ZMIEŃ coby nie wnosic chaosu w uporzadkowany swiat tegoż forum
ziggy,
Dołączył: 18 Kwi 2007 – zeby jeszcze regulaminu nie ogranac...

ziggy,
Dołączył: 18 Kwi 2007 – zeby jeszcze regulaminu nie ogranac...

Less roof, more fun

Premacy po liftingu- radio fabryczne
Poprzedni właściciel najprawdopodobniej zakodował radio i ktoś w salonie próbował dwukrotnie wpisać kod. Ja spróbowałem trzeci raz i wyskoczyło ERR i nic nie działa.
Tu jest fragment postu z którego sekwencja klawiszy przywraca możliwość wpisania kodu ale w moim przypadku podany kod nie sprawdza się
[img]Witam,
Szukając rozwiązania dla migającego ERR po błędnym wpisaniu 3 razy kodu natknąłem się na amerykańskim forum na bardzo pomocną sekwencję klawiszy resetującą system.
W moim przypadku okazało się bardzo pomocne. Dlatego postanowiłem się podzielić odkryciem
Może pozwoli to zaoszczędzić kilku osobą niepotrzebnego rozbierania panela i zaoszczędzić trochę grosza.
Nacisnąć sekwencję klawiszy pokolei:
row 6(>>) ,
AM(frequency) ,
DISP/AUTO-M ,
SEEK.
Powinno pojawić się miejsca na wpisanie kodu
Należy wprowadzić kod 4 9 8 9 i zatwierdzić trzymając jednocześnie DISP/AUTO-M oraz 6(>>), aż do momentu pojawienia się napisu "good" – radyjko odkodowane.
Sekwencja zadziałała dla radia z systemem BOSE w Madzi 6
Pozdrawiam
Platini[/img]
zamiast 4989 w Premacy jest 1414
cały topic tu: http://forum.eserviceinfo.com/viewtopic.php?t=17548
Pozdrawiam
Poprzedni właściciel najprawdopodobniej zakodował radio i ktoś w salonie próbował dwukrotnie wpisać kod. Ja spróbowałem trzeci raz i wyskoczyło ERR i nic nie działa.
Tu jest fragment postu z którego sekwencja klawiszy przywraca możliwość wpisania kodu ale w moim przypadku podany kod nie sprawdza się
[img]Witam,
Szukając rozwiązania dla migającego ERR po błędnym wpisaniu 3 razy kodu natknąłem się na amerykańskim forum na bardzo pomocną sekwencję klawiszy resetującą system.
W moim przypadku okazało się bardzo pomocne. Dlatego postanowiłem się podzielić odkryciem
Może pozwoli to zaoszczędzić kilku osobą niepotrzebnego rozbierania panela i zaoszczędzić trochę grosza.
Nacisnąć sekwencję klawiszy pokolei:
row 6(>>) ,
AM(frequency) ,
DISP/AUTO-M ,
SEEK.
Powinno pojawić się miejsca na wpisanie kodu
Należy wprowadzić kod 4 9 8 9 i zatwierdzić trzymając jednocześnie DISP/AUTO-M oraz 6(>>), aż do momentu pojawienia się napisu "good" – radyjko odkodowane.
Sekwencja zadziałała dla radia z systemem BOSE w Madzi 6
Pozdrawiam
Platini[/img]
zamiast 4989 w Premacy jest 1414
cały topic tu: http://forum.eserviceinfo.com/viewtopic.php?t=17548
Pozdrawiam
-
ken_ol
Witam !
Przekopałem internet i forum, niestety nie znalazłem rozwiązania, więc piszę
problem poruszany na forum. Chodzi o rozkodowanie radia seryjnego w premacy z roku 2000.
Wyświetla się "err". niestety nie posiadam klawiszy w panelu radia takich jak w mazdach 6, więc to rozwiązanie nie działa. Alternatywne próby nie dały efektu.
Bardzo proszę o informację jeśli komuś udało się takie radio rozkodować.
Pozdrawiam
Jacek
dysponuję foto radia
model: CB01 66 9C0
REF NO: CQ-LM0920A
SERIAL: 68961
PRODUCENT:MATSUSHITA
Przekopałem internet i forum, niestety nie znalazłem rozwiązania, więc piszę
Wyświetla się "err". niestety nie posiadam klawiszy w panelu radia takich jak w mazdach 6, więc to rozwiązanie nie działa. Alternatywne próby nie dały efektu.
Bardzo proszę o informację jeśli komuś udało się takie radio rozkodować.
Pozdrawiam
Jacek
dysponuję foto radia
model: CB01 66 9C0
REF NO: CQ-LM0920A
SERIAL: 68961
PRODUCENT:MATSUSHITA
-
jpcollins
badolog napisał(a):a ja mam pytanko z innej beczki czy do wyjcia aux mozna podłączyc ipoda lub mp3 ? bo posiadam tylko 1 kasete i mi sie już znudziła
no ba masz kasety z wyjsciem aux przeca
wpisalem 3krotnie zly kod te sekwencje w opisach niedzialaja ze wzgledu na roznice przyciskow . czy udalo sie komus ? jest to 2001 rok prod
-
grechut