zacinajacy sie zamek od strony kierowcy
Strona 1 z 1
witam od niedawna zacina mi sie zamek i czasami nie chce otworzyc mi drzwi od strony kierowcy czy ktoś wie co to może byc czy istnieje możliwosc demontażu i jakos nasmarowania go? czy to dużo pracy i czy łatwo się go demontuje ?
Poczytaj tutaj –> http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=397&t=36386&start=60
Czy problem z drzwiami nasila się jak jest auto dłużej postoi na słońcu? u mnie właśnie tak jest i podejrzewam, że problem związany jest z tą płytką, o której w linku..
pzdr
Czy problem z drzwiami nasila się jak jest auto dłużej postoi na słońcu? u mnie właśnie tak jest i podejrzewam, że problem związany jest z tą płytką, o której w linku..
pzdr
wczescniej dzialal normalnie bez problemow u mnie wyglada to tak i nie wiem jak to wszystko odkrecic aby pozniej mozna to bylo latwo zamontowac z powrotem 
dziwi mnie jeszcza ta pusta biala kostka do czego ona sluzy?
dziwi mnie jeszcza ta pusta biala kostka do czego ona sluzy?
Ostatnio edytowano 12 wrz 2014, 22:33 przez Yard, łącznie edytowano 1 raz
Powód: zdjęcie
Powód: zdjęcie
ok dzieki czy ktos juz demontowal ten zamek czy wogole da sie to zrobic bo dostep jest trudny a boje sie ze pozniej go nie wloze spowrotem na mikejsce
Strona 1 z 1