Montaż maty grzewczej lusterek

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez st0larz » 29 paź 2012, 15:37

Witam

Nastała Nam piękna zima więc zaczęły się problemy ze sniegiem/lodem itp. Jako, że autko kupiłem niedawno nie zdąrzyłem stestować lusterek pod kontem podgrzewania – dziś okazało się, że w moim modelu takowego nie ma :| Sposób na to jest prosty – mata grzewcza, ale moje pytanko brzmi: gdzie znajduje się przekaźnik do ogrzewania tylnej szyby do którego mam tą matę podpiąć?? Ewentualnie czy wszystkie Madzie P. maja okablowanie do podgrzewania pociągnięte coby się w szukanie ww. przekaźnika nie bawić??

Pozdrawiam
Początkujący

Od: 29 paź 2012, 02:30
Auto: Mazda CX-3 Skyactive D Pure Edition

Postprzez Yard » 29 paź 2012, 19:51

st0larz napisał(a):...nie zdąrzyłem stestować lusterek pod kontem podgrzewania – dziś okazało się, że w moim modelu takowego nie ma

Dziwne. :| Z tego co wiem to nie było w obcji tylko jako obowiązkowe wyposażenie.
Moderator

Od: 13 mar 2004, 22:32

Postprzez st0larz » 29 paź 2012, 21:13

hmm no to w takim razie pozostaje mi sprawdzić styki, sama tylna szyba grzeje dobrze. może zaśniedziały :)
Początkujący

Od: 29 paź 2012, 02:30
Auto: Mazda CX-3 Skyactive D Pure Edition