Żarówka tablicy rejestracyjnej
Strona 1 z 1
Szukam tego na forum ale jakoś brak lub przeoczyłem a mianowicie jak się wymienia żarówkę nad tylną rejestracją? Raczej nie trzeba odkręcać tej plastikowej osłony nad tablicą bo dostęp do klosza żaróweczki jest dobry.Ale jak zdjąć klosik mały?
- Od: 15 sty 2011, 20:44
- Auto: Premacy 2,0 Diesel 2000r.
Czyżby odsuwa się klosz w którąś ze stron a potem delikatnie wyciąga?Z tego rysunku tak wynika.
Dzięki Panowie za pomoc 
Witam-potrzebuję podpowiedzi jak wymienic żarówkę oświetlenia tablicy rejestracyjnej w Mazdzie Premacy 2.0-odkręciłem 2 śruby osłonki i dalej nie mogę sobie poradzi z jej zdjęciem aby dostac się do lampek oświetleniowych-proszę o podpowiedz
- Od: 10 mar 2011, 21:01
- Auto: Mazda Premacy 2.0 DITD RF2A 101km
Stojąc przodem do tablicy po prawej stronie widac zaczepy tej osłonki a po lewej nic nie ma teraz pytanie w prawo czy lewo mam tą oslonke popychac? bo lampki to przesunałem i wyszla z zaczepu ale nie mogę dostac się do nich bez zdjecia tej oslonki-podpowiesz jeszcze coś więcej
----------------
Edit-dodam jeszcze ze w osłonce po prawej stronie jest taka kwadratowa zaślepka po jej zdjęciu widac następny zaczep a przesunąc trudno bo osłonka jest wpuszczona w klapę,musiałbym jednocześnie przesówac i odciągac od karoserii-ech masakra
----------------
Edit-dodam jeszcze ze w osłonce po prawej stronie jest taka kwadratowa zaślepka po jej zdjęciu widac następny zaczep a przesunąc trudno bo osłonka jest wpuszczona w klapę,musiałbym jednocześnie przesówac i odciągac od karoserii-ech masakra
- Od: 10 mar 2011, 21:01
- Auto: Mazda Premacy 2.0 DITD RF2A 101km
Strona 1 z 1