witam ponownie wkoncu znalazlem chwile czasu i dzis "zabralem "sie za sprawdzenie tej maty-rozlaczylem klame i porozpinalem wszystkie kostki pod fotelem pasazera a takze pod kierowcy fotelem takze (tak na wszelki wypadek)rozpalem tapicerke i faktycznie mata ,a raczej ta szara gabka na tej macie byla troche pofaldowana na srodku ponaciagalem ja troche i zlozylem calosc do kupy-cala operacja trwala moze 20 minut-i podlaczylem aku i ....to samo miga tak jak migala tzn 1 raz dludi i dwa krotkie sygnaly

,i co tu zrobic?czy wykasowanie bledu odbywa sie tak samo jak przy kasowaniu bledow -check engine",bo tak robilem i nic nie skasowalo mi ,ewentualnie moge podciac czarny kabelek ale czy to cos da bo z tego co czytalem to tyczy sie to bledu 47 a ja mam 12
czy ma ktos jakies pomysly czy tez mata do wymiany jest(ewentualnie ten emulator wchodzi w rachube
pozdro
przez maaniu » 4 lipca 2013, o 23:58Witam ponownie-niestety "walczylem"z ta migajaca kontrolka I nic nie wskuralem-a probowalem -mate odklejalem I poprawialem pod tapicerka,probowalem zanlezc ten magiczny czarny kabelek-bez skutku,bo na waszej fotorelacji widac kostki ale inne niz u mnie sa,(a elektrykiem jestem slabym ,wiec nie chce tam namieszac:((,wiec postanowilem kupic ten emulator-z allegro zadzwonilem do Pana I spytalem sie czy jak zamontuje ten "sprzecik "to czy problem zniknie(zaznaczylem ze mam blad nr 12)a na forum piszecie ze pomaga w bledach nr 47 I 48,pan powiedzial mi ze nie jest pewny ale mam zadzwonic "jutro"bo bedzie kolega to on powie bo sie zna,
jak myslicie bo jednak 110zl pieszo nie chodzi a zwrocic nie bede mogl,pomoze to czy tez nie
pozdrawiam I prosze o jakas odpowiedz bo juz mnie krew zalewa jak patrze na ta choinke:((