Witam,
Niedawno kupiłem Mazdę Premacy. Może to się wydać śmieszne, ale nie mogę złożyć lusterek bocznych. Czy mógłby mi ktoś pomóc o podpowiedzieć jak to się robi?
Jak złożyć lusterka boczne?
Strona 1 z 1
Witam,
Naciskasz dosć mocno lustro po stronie zewnętrznej i łamiesz je pod kątem 90 stopni.To wszystko.W Premacy jak wiem nie było lusterek składanych elektrycznie.Tak wiec "siłom i godnościom osobistnom" skłaniasz je do złożenia się w stronę kabiny kierowcy i pasażera.Wymaga mniej wiecej podobnej siły co rozłozenie stoliczków śniadaniowych w przednich siedzeniach dla pasazerów w Premacy. Pozdrawiam i wierzę że sie uda.
Naciskasz dosć mocno lustro po stronie zewnętrznej i łamiesz je pod kątem 90 stopni.To wszystko.W Premacy jak wiem nie było lusterek składanych elektrycznie.Tak wiec "siłom i godnościom osobistnom" skłaniasz je do złożenia się w stronę kabiny kierowcy i pasażera.Wymaga mniej wiecej podobnej siły co rozłozenie stoliczków śniadaniowych w przednich siedzeniach dla pasazerów w Premacy. Pozdrawiam i wierzę że sie uda.
Warto zawsze przed zakupem to sprawdzic, bo potem mozna sie zdziwic. Gdybym przed zakupem nie dowiedzial sie, ze lewe lusterko mialo przygode, to dzis, po probie jego zlozenia, latalbym z nim w reku po szrotach
w poszukiwaniu drugiego.
Pozdrawiam
Strona 1 z 1