Czy jest to możliwe aby w mojej Premacy nie było komputera pokładowego.
np. Instrukcja obsługi strona – 5-19.
Zamiast przełacznika do komputera mam tam zaślepke.
Strona 5-16 (instrukcja)
W miejscu gdzie powinien być wyświetlacz komputera mam lampkę kontrolną akumulatora.
Co o tym sądzicie.
Brak komputera pokładowego w 1,8 benzyna
Strona 1 z 1
f-z napisał(a):Teraz mnie załamałeś. Przepraszam, że spytam jeszcze raz. Czy to prawda?
To nie jest prawda. Yard oj,oj
- Od: 23 sty 2010, 20:43
- Auto: DITD / 2001
Potwierdzam, instrukcja niemiecka różni się troszkę od polskiej i to nie tylko formatem, zarówno ta przed jak i po lifcie. Kolega f-z nie napisał z jakiego roku i jakiego kraju ma samochód /sądząc z oznaczenia GLX – przedliftowy/ ale nie ma to większego znaczenia – zarówno przed jak i po lifcie wersje podstawowe /benzynowe/ nie miały komputera pokładowego.
- Od: 25 lut 2008, 13:58
- Auto: Premacy 1,8 '03
Tribute 2,3 '04
Witam
Rocznik '99 1.8i GLX
Okazało się jeszcze, że normalnie spryskiwaczy do świateł nie ma, a ja mam. Więc myślę, że wszystko z moją Mazdąjest ok tylko, że to starsza wersji i tyle.
Przyznam szczerze, że Yard mnie nieźle wystraszym ale zobaczymy co mój sprzedawca powie na to. Pod wpływem chwili i natchnienia napisałęm do nigo
.
pozd.
Rocznik '99 1.8i GLX
Okazało się jeszcze, że normalnie spryskiwaczy do świateł nie ma, a ja mam. Więc myślę, że wszystko z moją Mazdąjest ok tylko, że to starsza wersji i tyle.
Przyznam szczerze, że Yard mnie nieźle wystraszym ale zobaczymy co mój sprzedawca powie na to. Pod wpływem chwili i natchnienia napisałęm do nigo

pozd.
Mazda Premacy
1.8i GLX '99 84kW.

1.8i GLX '99 84kW.

- Od: 26 maja 2010, 17:30
- Auto: Mazda Premacy
1.8i GLX '99 84kW CP.
Witam ponownie:)
Drodzy:) Mam pytanie czy da się dołożyć kop. pokładowy (pokazujący między innymi zużycie paliwa) do Premacy jeżeli nie miała jego fabrycznie? Co trzeba by zakupić? Proszę o podpowiedzi w tym temacie.
Pozdrawiam
Drodzy:) Mam pytanie czy da się dołożyć kop. pokładowy (pokazujący między innymi zużycie paliwa) do Premacy jeżeli nie miała jego fabrycznie? Co trzeba by zakupić? Proszę o podpowiedzi w tym temacie.
Pozdrawiam
Mean Machine:P
Witam wszystkich. Odkopię troszke temat. Posiadam wersję Diesel natomiast jestem zainteresowany montażem komputera pokładowego z wersji benzynowej. Czy taka przekładka jest możliwa? Czy poza licznikiem z kompem oraz przyciskiem SET/INFO będę jeszcze coś potrzebował? Czy jest możliwość zamiany samego obrotomierza, żeby został aktualny stan licznika? I czy ewentualnie jest dostępny jakiś schemat podłączenia komputera dostępny w sieci, ponieważ mi nie udało się go odnaleźć. Pozdr i z góry dzięki za odpowiedzi
-
Jacobs34
Strona 1 z 1