Premacy Brak podświetlenia kabiny
Strona 1 z 1
Witam mam taki problem, nie zapala mi się światelko w kabinie podczas otwierania drzwi, licznik przy otwarciu drzwi zaczyna wyswietlać km, podświetlenie stacyjki tez sie zapala ale podświetlenie kabiny nie, jest przełaczone na door. Pomóżcie bo ciemnica w nocy jak cholera a nie chce mi sie za każdym razem klikać na ON żeby cos zobaczyć.
- Od: 3 lis 2009, 09:12
- Auto: Mazda 5,1,8 PB, 2008 rok
ze wszystkich drzwi to samo ?
Zobacz zlocza licznika tzn wyjnij i przeczysc!!
- Od: 14 lip 2011, 16:06
- Auto: Mazda Premacy Sport
Do sprzedania!!! Lozysko tył Mazda 6, Premacy i chyba będzie pasować do wielu innych na 5 śrub
A Ja zadam pytanie trochee z innej beczki. Gdzie jest czujnik swiatla w tylnej klapie
- Od: 30 gru 2011, 10:22
- Auto: Premacy 2.0 DITD 2003r
W zamku!!!
Do sprzedania!!! Lozysko tył Mazda 6, Premacy i chyba będzie pasować do wielu innych na 5 śrub
odświeże temat, rozwiązałeś problem z podświetleniem? bo mam ten problem ze nie mam podświetlenia kabiny na door, tylko na ON dodam że na początku wywaliło mi bezpiecznik podświetlenia kabiny
- Od: 22 lip 2011, 17:58
zlokalizowałem problem robiło mi się zwarcie i dlatego wywalało bezpiecznik, ale teraz jak włożę nowy bezpiecznik to światło w kabinie dalej nie świeci jak przełącze na DOOR, świeci tylko na ON, wie ktoś co się mogło spalić lub co może być przyczyną że dalej mi to nie świeci?
mati_03 napisał(a):zlokalizowałem problem robiło mi się zwarcie i dlatego wywalało bezpiecznik, ale teraz jak włożę nowy bezpiecznik to światło w kabinie dalej nie świeci jak przełącze na DOOR, świeci tylko na ON, wie ktoś co się mogło spalić lub co może być przyczyną że dalej mi to nie świeci?
Mati ty masz u siebie centralny z pilota?
Masz alarm seryjny?
mam centralny z pilota bez alarmu
mati_03 napisał(a):mam centralny z pilota bez alarmu
Mati w komorze silnika jest taka blaszka zobacz któryś z moich postów sorry ze nie mam jak go wklej, bo korzystam z telefonu pisząc to. Obok chłodnicy masz prawdopodobnie taki czujnik podegnij go do gory
Lucky Luke napisał(a):Mati w komorze silnika jest taka blaszka zobacz któryś z moich postów sorry ze nie mam jak go wklej, bo korzystam z telefonu pisząc to. Obok chłodnicy masz prawdopodobnie taki czujnik podegnij go do gory
szukałem, ale nie umiałem znaleźć tej blaszki
Strona 1 z 1