Wymiana rozrządu MAZDA5+Olej=zablokowany silnik

Postprzez Enduro » 23 wrz 2012, 10:48

smile napisał(a):...oraz ktoś z urzędu celnego i izby skarbowej ..!!

lub UKS, ten symbol na tych co mają pojącie czego się bać, robi największe wrażenie
E.
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Forumowicz

Od: 6 sie 2008, 22:37
Auto: M6 GL´18, + modyfikowane Prosie 996,Triumph-Speedmaster custom czarna, głośna, dwukołowa, angielska hulajnoga

Postprzez bartus2003 » 4 mar 2013, 17:42

Też się naciąłem i kupiłem auto od tego pajaca, co twórca tego tematu.....
http://www.autoserwis-wlodarczyk.pl/

Głupio zrobiłem, bo przyjechałem specjalnie na urlop tygodniowy z zagranicy aby kupić auto, po wielu poszukiwaniach natknąłem się na komis Mazdy tego gościa, generalnie auto wyglądało zbyt pięknie rocznik 2005, diesel 2.0, żadnej rdzy, podwodzie zakonserwowane, w środku ładnie, czyściutko ( pod maską też...) to powinno mi się wydać podejrzane, nie było płynów także.

Na przeglądzie okazało się iż został świeżo wyspawany katalizator, jest wyciek ze skrzyni biegów, brak płynów, rolka napinacza oraz pasek także do wymiany oraz wahacze.

Po kilku dniach, po urlopie w Niemczech na autostradzie 700km od domu auto szlag trafił, czwarty korbowód przebił blok silnika z boku, uszkodził także obudowę skrzyni biegów i rozrusznik...

Mówiłem sprzedawcy, że jadę autem za granicę i w ogóle się tym nie przejął, wiedział co mi wciska...
Po zakupie tego auta jestem teraz w sumie około 10tys w plecy...
Początkujący

Od: 17 sty 2013, 19:58
Auto: Mazda 6 kombi, 2005rok, 2.0-121 diesel

Postprzez Enduro » 4 mar 2013, 21:52

bartus2003 napisał(a):Też się naciąłem i kupiłem auto od tego pajaca, co twórca tego tematu.....
http://www.autoserwis-wlodarczyk.pl/...
Po zakupie tego auta jestem teraz w sumie około 10tys w plecy...

absolutnie zainwestuj w porade dobrego, rzetelnego adwokata
ja bym go jeszcze poinformawal (i potem to zrobil),ze oddaje sprawe do prokuratury za popelnienie prawdopodobnego oszustwa, a to juz oni tam wszystko odpowiednio przeswietla.
niech sie boi!
pozdr. i ubolewam
E
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Forumowicz

Od: 6 sie 2008, 22:37
Auto: M6 GL´18, + modyfikowane Prosie 996,Triumph-Speedmaster custom czarna, głośna, dwukołowa, angielska hulajnoga