Meyle to nie tani zamiennik na stronie Ucando te same są w cenie 1 szt. za 226zł.
Dopisano 19 maja 2016, 17:00:
uważam że bardziej pewny jest Meyla niż Daco który dla mnie to typowy chinol
Dopisano 19 maja 2016, 17:13:
http://www.iparts.pl/czesc/amortyzator- ... 30001.html
nie ucando a ipats.pl
Dopisano 19 maja 2016, 17:17:
Meyle to niemiecka marka wchodząca w skład Wulf Gaertner Autoparts AG. Ta rodzinna firma zajmuje się produkcją zamiennych auto części do samochodów osobowych i pojazdów użytkowych. Oferta przedsiębiorstwa obejmuje ponad 17 000 produktów.
Koncern Wulf Gaertner Autoparts AG powstał w 1958 roku w Niemczech. Marka Meyle została włączona do grona spółek koncernu w roku 1995. Stało się tak, gdyż od momentu powstania Wulf Gaertner Autoparts AG zajmował się głównie eksportem części samochodowych na rynki zachodnie. Wraz z przejęciem marki Meyle zaczęto tworzyć części zamienne we własnych magazynach. Ruch ten umożliwił dynamiczny rozwój, co zaczęło przynosić coraz większe zyski. Od 2006 roku budynek firmowy znajdujący się w dzielnicy Hamburga – Rahlstedt posiada powierzchnię użytkową o pojemności 17 000 metrów kwadratowych.
Części Meyle są stosowane w warsztatach samochodowych na całym świecie. Bogata oferta obejmująca ponad 17 000 części samochodowych gwarantuje niezwłoczne odnalezienie poszukiwanej części. Asortyment Meyle składa się między innymi na najwyższej jakości tarcze hamulcowe, klocki hamulcowe, sworznie wahacza, drążki kierownicze, tarcze sprzęgła oraz filtry samochodowe. Każdy z podzespołów samochodowych przed opuszczeniem fabryk Meyle podlega dokładnym kontrolom jakościowym i wydajnościowym, dzięki czemu mamy pewność, że do naszych rąk trafiają wyłącznie sprawdzone produkty.Meyle to niemiecka marka wchodząca w skład Wulf Gaertner Autoparts AG. Ta rodzinna firma zajmuje się produkcją zamiennych auto części do samochodów osobowych i pojazdów użytkowych. Oferta przedsiębiorstwa obejmuje ponad 17 000 produktów.
Jakie amortyzatory polecacie na przód ?
1, 2
Witam
Niestety u mnie przy przebiegu 172 tys. padł prawy przedni amorek
kupiłem nowe oczywiście KAYABA, dziś rano wymontowałem stare i ku mojemu zdziwieniu widnieje na nich MADE IN POLAND
mam pytanie czy po samej wymianie amortyzatorów konieczne jest ustawienie geometrii??
Niestety u mnie przy przebiegu 172 tys. padł prawy przedni amorek
mam pytanie czy po samej wymianie amortyzatorów konieczne jest ustawienie geometrii??
- Od: 28 lut 2011, 19:49
- Auto: ByłaMazda 626 GF 1998r 2.0 16v 115km
jest
Mazda 5 2.0 16V 146 km
Lepiej zrobić geometrię kół – moim skromnym zdaniem 
MAZDA SIĘ NIE PSUJE TO LUDZIE PSUJĄ MAZDY

1, 2