Witam,
przyszły mi dzisiaj gumy zakupione na popularnym portalu aukcyjnym. W ofercie opisane były jako oryginalne. Z tym że mam problem nie tyle z samymi gumami co z ich opakowaniem. Poniżej wklejam zdjęcia jak to wygląda.
Po pierwsze jest naklejona naklejka jedna na drugą (pod spodem jest naklejka mazdy, na górze ford). Po drugie opakowanie jest zamknięte zszywkami a nie zgrzewane. Czy tak wygląda oryginalne opakowanie? Teoretycznie naklejki sprzedawca może sobie sam wydrukować a gumy produkować samemu. Coś mi tu śmierdzi z tą oryginalnością.
Druga sprawa to na samych gumach w niektórych miejscach jest jakiś biały nalot. Nie mam pojęcia co to może być (nie otwierałem opakowania).
Pomożecie ocenić? Zastanawiam się nad zwrotem.
Czy to są oryginalne gumy stabilizatora?
Strona 1 z 1
Nie wszystkie zamienniki są rozcinane od dołu.
Ja zakupiłem "febest" i wycięcia miały jak oryginał.
Na oryginale pod otworem , na tej szerszej czesci gumy miałem wytłoczone oznaczenia CC29.
Biały nalot to przypuszczalnie talk.
Życzę miłej zabawy z wymianą
dojście jest lekko mówiąc ciężkawe, ale kluczem płaskim lub kombinowanym nasadkowym idzie to zrobić bez demontażu niczego naokoło – pod warunkiem że ręce ma się w miare chude
Oczywiście kanał musi być.
Ja zakupiłem "febest" i wycięcia miały jak oryginał.
Na oryginale pod otworem , na tej szerszej czesci gumy miałem wytłoczone oznaczenia CC29.
Biały nalot to przypuszczalnie talk.
Życzę miłej zabawy z wymianą
Strona 1 z 1