Witam.
Czy ktoś z Waz wymieniał już włącznik od awaryjnych. Wyjdzie jako pojedynczy przycisk czy cała konsola do wyjęcia?
Wymiana włącznika świateł awaryjnych
Strona 1 z 1
Włącznik awaryjek jest zespolony z pozostałymi przyciskami i podłączone to jedna wtyczką. Bezproblemowo znajdziesz na allegrotomasz.k napisał(a):Witam.
Czy ktoś z Waz wymieniał już włącznik od awaryjnych. Wyjdzie jako pojedynczy przycisk czy cała konsola do wyjęcia?
Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka
Cześć,
Czeka mnie chyba ta sama robota – czy należy rozebrać całą środkową konsolę analogicznie jak do zmiany radia? (gdzieś na forum widziałem fotki z tej operacji).
Czyli najpierw radio, a następnie panel awaryjnych?
I zapytam jeszcze – jakie miałeś objawy? U mnie awaryjki działają kiedy chcą – ale nie jest to kwestia włącznika tylko raczej kostki/przewodów. Zauważyłem też, że gdy nie działają, to nie ma też podświetlenia od przycisków zegara. Dlatego stawiałem na kostkę, ale...
Dzisiaj za to miałem cyrk totalny – włączyłem (chciałem włączyć
) awaryki, to mi zaczęło migać absolutnie wszystkie – pozycyjne, mijania, radio, oświetlenie wewnątrz.... i się zaczynam zastanawiać, czy problem nie leży gdzieś głębiej w instalacji?
Ogólnie M5 mam od kilku dni i się ze sobą zapoznajemy
, ale ogólnie OK 
Czeka mnie chyba ta sama robota – czy należy rozebrać całą środkową konsolę analogicznie jak do zmiany radia? (gdzieś na forum widziałem fotki z tej operacji).
Czyli najpierw radio, a następnie panel awaryjnych?
I zapytam jeszcze – jakie miałeś objawy? U mnie awaryjki działają kiedy chcą – ale nie jest to kwestia włącznika tylko raczej kostki/przewodów. Zauważyłem też, że gdy nie działają, to nie ma też podświetlenia od przycisków zegara. Dlatego stawiałem na kostkę, ale...
Dzisiaj za to miałem cyrk totalny – włączyłem (chciałem włączyć
Ogólnie M5 mam od kilku dni i się ze sobą zapoznajemy

-
murmi
Strona 1 z 1