Proszę wstawiać zdjęcia zgodnie z obowiązującymi zasadami na forum
Tablet w miejsce fabrycznej nawigacji
Strona 1 z 1
Witam wszystkich. Jestem tu nowy na forum
oraz jestem tez nowym posiadaczem Mazdy 5 przed liftem. Chce dołożyć tablet z androidem zamiast fabrycznego ekranu nawigacji. Fabrycznie w moim aucie nie było nawigacji. Dopiero będę kupował podzespoły. Potrzebowałbym znać wymiary samego ekranu nawigacji. Przeszuklaem cały Internet i nie znalazłem takiej informacji. Może ktoś z kolegów, który ma taką nawigację w samochodzie mógłby to zmierzyć. Bardzo mi to pomoże. Z góry dziękuję za pomoc.
Ostatnio edytowano 15 kwi 2017, 11:50 przez Yard, łącznie edytowano 2 razy
Powód: temat
Powód: temat
-
dk.shenron
W czasie pisania postu, nad nim na czerwono było napisane.
Zanim założysz nowy temat, zapoznaj się z regulaminem działów Modelowych.
Pamiętaj również o regulaminie całego forum.
Regulamin
1.4. Tytuły wątków
Powinny być formułowane w precyzyjny i zrozumiały sposób. Staraj się zawrzeć w tytule wyrazy, które najlepiej oddadzą temat wypowiedzi i w późniejszym czasie ułatwią odszukanie wątku, zacznij go z wielkiej litery. Niedopuszczalne są nieprecyzyjne tematy w rodzaju: „Mam problem!”, „Co to może być?” lub sama nazwa elementu.
Zanim założysz nowy temat, zapoznaj się z regulaminem działów Modelowych.
Pamiętaj również o regulaminie całego forum.
Regulamin
1.4. Tytuły wątków
Powinny być formułowane w precyzyjny i zrozumiały sposób. Staraj się zawrzeć w tytule wyrazy, które najlepiej oddadzą temat wypowiedzi i w późniejszym czasie ułatwią odszukanie wątku, zacznij go z wielkiej litery. Niedopuszczalne są nieprecyzyjne tematy w rodzaju: „Mam problem!”, „Co to może być?” lub sama nazwa elementu.
Strona 1 z 1