Witam wszystkich
Mam wg mnie ciekawe pytanie.. przeszukałem forum i nie znalazłem na nie odpowiedzi.. Jak chyba wszyscy wiedzą podczas włączonych świateł wygasza się panel środkowy. O ile w nocy jest to optymalne to w dzień wyświetlacz panelu środkowego jest prawie nieczytelny.. szczególnie w okularach przeciwsłonecznych jest całkowicie niewidoczny. Czy można go oprogramować w taki sposób aby czujnik zmierzchu w dzień dawał info do komputera żeby nie wygaszał panelu.. natomiast po zmroku czujnik zmierzchu daje info żeby wygasić panel środkowy. Chyba że jest na to inna rada. Może ktoś ma coś takiego zrobionego u siebie??
Mazda 5 podświetlenie panelu a czujnik zmierzchu
Strona 1 z 1
w po lifcie masz na zegarach dwa pokretla... pierwsze od kasacji odometru (przebieg A i B), a drugie (bardziej po lewej) do regulacji wspomnianego podswietlenia... 
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
mam przed liftem ale również dwa pokrętła i lewe służy do zmiany natężenia oświetlenia ale w nocy .. Chcesz powiedzieć że sprawa jest tak banalna że jutro w dzień podczas włączonych świateł podkręcę sobie natężenie oświetlenia do maksymalnego poziomu
!!!! dodam że pisząc "panel środkowy" miałem na myśli wyświetlacz na środku czyli radio , komputer, zegarek, nawiewy itd.. jeśli jest to tak proste to chyba jestem blondynką :–))

- Od: 22 kwi 2006, 12:40
- Auto: był xedos 6 teraz jest Mazda 5 2006 CR 143km.. a za chwilę może będzie mazda 5 z 2010
Strona 1 z 1