Witam,
pewnego dnia na ulicy jakiś człowiek zwrócił mi uwagę że z przodu wiszą jakieś kable. Zdzwiony zajrzałem pod przedni zderzak i rzeczywiście po ziemi ciągnął się czarny dość gruby kabel. Moje pytanie brzmi od czego on jest??? Przechodzi przez cały przedni zderzak od środka na samym dole, wychodzi z jednej strony a wchodzi przy drugim reflektorze (były tam chyba nawet takie plastikowe uchwyty mocujące ale się ułamały i dlatego kabel wisiał. Czym najlepie go tam przymocować żeby nie wypadał?
kabel w przednim zderzaku mazda 5
Strona 1 z 1
nie do końca jasno opisałeś skąd dokąd on przechodzi(ł).
Jeżeli przebiegał w poprzek zderzaka to chyba tylko w związku ze spryskiwaczami przednich lamp, lub samoróbka.
Wiązki halogenów dochodzą niezależnie z prawej i lewej strony, a o ile pamiętam, to własnie spryskiwacze były chyba zasilane przez jedną wiązkę.
Jeżeli przebiegał w poprzek zderzaka to chyba tylko w związku ze spryskiwaczami przednich lamp, lub samoróbka.
Wiązki halogenów dochodzą niezależnie z prawej i lewej strony, a o ile pamiętam, to własnie spryskiwacze były chyba zasilane przez jedną wiązkę.
kredyty hipoteczne – mieszkaniowe, remontowe, konsolidacyjne – cała Polska;
nieruchomości – doradztwo, inwestycje, pośrednictwo
nieruchomości – doradztwo, inwestycje, pośrednictwo
- Od: 2 sie 2011, 15:34
- Auto: MZR 2.0 DOHC 110 kW LF-DE
Yaris 1.0
Strona 1 z 1