Automatyczne zamykanie i otwieranie szyb
Strona 1 z 1
Można też wszystkie szyby opuścić. Po otwarciu pilotem pojazdu – przytrzymać przez chwilę przycisk otwierania .
Ostatnio edytowano 22 maja 2015, 11:22 przez Yard, łącznie edytowano 1 raz
Powód: zbędne cytowanie poprzedzającego postu
Powód: zbędne cytowanie poprzedzającego postu
- Od: 15 kwi 2008, 13:42
- Auto: Mazda /Honda /Mercedes
Hej,
Czy jest możliwość takiego zaprogramowania jednej z szyb tylnych żeby automatyczne domykanie na niej nie działało lub żeby nie domykała się do końca (tylko na jednej).
Testowałem wczoraj to domykanie, próbowałem przytrzymać szybę ręką podczas zamykania tak żeby przestała się zamykać i mi się nie udało (przytrzymać). Mam pewne obawy że jeśli zacznę zamykać szybę a dzieciak wystawi rękę za okno to mu ją dość mocno przygniecie.
Czy jest możliwość takiego zaprogramowania jednej z szyb tylnych żeby automatyczne domykanie na niej nie działało lub żeby nie domykała się do końca (tylko na jednej).
Testowałem wczoraj to domykanie, próbowałem przytrzymać szybę ręką podczas zamykania tak żeby przestała się zamykać i mi się nie udało (przytrzymać). Mam pewne obawy że jeśli zacznę zamykać szybę a dzieciak wystawi rękę za okno to mu ją dość mocno przygniecie.
- Od: 12 maja 2015, 10:30
- Auto: Mazda5 CR 1.8 PB 2007
Strona 1 z 1