Witajcie. Czy ktoś to cudo wyłączył?
Czegoś tak upierdliwego w życiu nie widziałem. W serwisie powiedizeli mi, że się nie da, ale może jest jakiś sposób.
Wyłączenie przypominacza do pasów
Strona 1 z 1
iwi napisał(a):Witajcie. Czy ktoś to cudo wyłączył?
Czegoś tak upierdliwego w życiu nie widziałem. W serwisie powiedizeli mi, że się nie da, ale może jest jakiś sposób.
Gdyby nie udało się wyłączyć tego przypominacza, możesz zakupić adapter/klips:

lub kupić na szrocie sam klips i wpiąć go do zatrzasku.
Lepiej stracić minutę z życia niż życie w minutę...
Dzięki
Parę minut roboty i działa.
pod fotelem pasażera tak to wygląda
wciskamy zgodnie ze strzałką wewnętrzną część zatrzasku i możemy dźwignią otworzyć złącze.
Zaznaczyłem na zdjęciach, gdzie są złącza odpowiedzialne za pasy.

a tak pod fotelem kierowcy

Z tych 2 kabli można dowolny wyciągnąć (przeciąć). Ja wyciągnąłem ze złącza i zaizolowałem na zewnątrz. Jak będę chciał przywrócić to tylko włożę do wtyczki
a nie interesują mnie te oszukiwacze z Allegro, bo po mieście i trasie jeżdżę w pasach, ale po firmie już nie.
Parę minut roboty i działa.
pod fotelem pasażera tak to wygląda
wciskamy zgodnie ze strzałką wewnętrzną część zatrzasku i możemy dźwignią otworzyć złącze.
Zaznaczyłem na zdjęciach, gdzie są złącza odpowiedzialne za pasy.

a tak pod fotelem kierowcy

Z tych 2 kabli można dowolny wyciągnąć (przeciąć). Ja wyciągnąłem ze złącza i zaizolowałem na zewnątrz. Jak będę chciał przywrócić to tylko włożę do wtyczki
a nie interesują mnie te oszukiwacze z Allegro, bo po mieście i trasie jeżdżę w pasach, ale po firmie już nie.
Strona 1 z 1