przez Józef » 18 lip 2011, 22:23
Tłum. to: "Sprawdzanie bezpieczeństwa poruszania się po polu manewrowym".
Oznacza to, że jak masz włączoną nawigację, a włączysz wsteczny to automatycznie ukazuje Ci się teren za autem z tyłu i ten napis. Jak się włączy stacyjkę to automatycznie otwiera się ekran, mimo, że nie mam płytki z mapą na Polskę, więc go zamykam przyciskiem "open", ale wtedy, jak się włączy wsteczny, to nie otwiera automatycznie ekranu z kamerą. W związku z tym trzeba przycisnąć "open" na życzenie, jak ktoś potrzebuje kamery. Dźwięków też nie mam, wyszli z założenia, że jak masz kamerę, to po co Ci dźwięki, no ale jak świeci słońce to mało widać na ekranie. Takie to są niuanse niedopracowane Kolego. Pozdrawiam
18 lip 2011 22:27 Edit:
Poza tym jak się ma włączony komputer na wyświetlaczu, to też nie wyświetla wtedy zegara, a jak temp. klimy, to nie wyświetla temp. na zewnątrz. Dziwie się tym konstruktorom, sam bym lepiej wymyślił. Może są lepsze rozwiązania w nowej M5 z 2010r. – mądry Japończyk po szkodzie, ha, ha.
05 wrz 2011 14:52 Edit:
Ta mapa z Land Rovera jest tak denna, że głowa boli. Dziwię się, że do auta terenowego dali taką, na której nie ma niektórych (starych) dróg powiatowych, czy gminnych, nie mówiąc o utwardzonych.
05 wrz 2011 15:07 Edit:
O oglądaniu filmów DVD z nawigacji zapomnij. Zresztą, nie bardzo widzę sens oglądania w tym miejscu. Kuzynka kupiła nakładki DVD na zagłówki z tyłu ze słuchawkami dla dzieci. Ja zadowalam się na dłuższych trasach Laptopem. Kupiłem przetwornicę na 230 V i oglądają z tyłu.
Ostatnio edytowano 18 lip 2011, 22:28 przez
Józef, łącznie edytowano 1 raz