Spojler tylny na dachu
Strona 1 z 1
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów , to mój pierwszy wątek , jeśli popełnię jakiś błąd to z góry proszę o wyrozumiałość .Jestem posiadaczem madzi 5 1,8 2006 od czerwca ubiegłego roku .Jestem z niej b zadowolony , kolor Phantom Blue Metalik , jest cichutka , żadnych stuków czy odgłosów , nie pociąga oleju , zużycie w trasie w 7 osób to 7,5 l / 100 km , to chyba nieżle , po miescie lubi sobie wypić więcej .Ale to szczegół.Mam inny problem którego nie zauważyłem przy kupowaniu , otóż na tylnej klapie na gorze są takie uwypuklenia w plastikowej obudowie od zawiasów , to jest całość w jednej linii , i na tych uwypukleniach pojawiły się pęknięcia , są coraz dłuższe
. Szczerze , to nie wiem co z tym zrobić , ale pomyślałem sobie , gdybym zdobył spojler dachowy i założył go to bym to zakrył . I teraz pytanie : SKĄD . Tu moja prośba o pomoc w znalezieniu i założeniu takiego spojlera . Pozdrawiam.
- Od: 2 mar 2016, 17:41
- Auto: Mazda 5 benzyna 1,8 2006 Saab 93 benzyna , 2004 ,Areo 210KM
Kolego romanszczery@wp.pl , gryfel1997 ma racje spoiler tego nie zakryje.
W ASO koszt to ponad 1000 zł przynajmniej we Wrocławiu.
Ja kupiłem tu:
http://allegro.pl/mazda-5-spoiler-daszek-na-klape-tyl-2005-2010r-i6058169955.html
Nie długo wstawię zdjęcia jak pomaluje na kolor
W ASO koszt to ponad 1000 zł przynajmniej we Wrocławiu.
Ja kupiłem tu:

Nie długo wstawię zdjęcia jak pomaluje na kolor
Strona 1 z 1