Za tydzień ruszamy na wakacje.Nie bardzo mam czas siedzieć i szukać najlepszego rozwiązania zamontowania rowerów na dachu.Nie mam relingów,są zaślepione otwory na bagażnik.Poradźcie czym duch jak to rozwiązać za rozsądne pieniądze.
na alledrogo są jakieś bagażniki ale do piątki nie widać
Bagażnik dachowy na rowery
Strona 1 z 1
Wiem,że sprawdzone ale niestety drogie.Znalazłem i zamówiłem coś takiego wraz z trzema uchwytami rowerowymi:
http://moto.allegro.pl/hit-bagaznik-maz ... 09613.html
Jak przyjdzie dam znać co to warte

Jak przyjdzie dam znać co to warte
- Od: 15 cze 2008, 22:08
- Auto: maz5 2.3l 2007, maz323f 1991
Ja mam Thule pasują idealnie, te z allegro które podrzuciłeś naprawdę budzą we mnie obawę na zgubienie ładunku.
Nie mniej jednak powodzenia. Szkoda że nie jesteś z małopolskie bo mógłbym pożyczyć za małe co nie co.
Nie mniej jednak powodzenia. Szkoda że nie jesteś z małopolskie bo mógłbym pożyczyć za małe co nie co.
Piotr
Witam , właśnie wróciliśmy.Zrobiłem z bagażnikiem i rowerami jakieś 1300km.Teren różny- od autostrady do "kocich łbów".Generalnie nie było źle,dodatkowo przypiąłem każdy rower paskiem parcianym w razie czego. Rowery stały stabilnie.Niewątpiwym mankamentem jest kształt bagażnika- prostokąt,co czyni auto głośnym przy większych prędkościach. Miałem okazje porównać swój bagażnik z odpowiednikiem thula.Różnica oczywiście kolosalna na rzecz thula ,ale bagażnik jest mi potrzebny dwa razy do roku więc stwierdziłem ,że pójde po taniości.
p.s.jak dodać zdjęcie?
p.s.jak dodać zdjęcie?
- Od: 15 cze 2008, 22:08
- Auto: maz5 2.3l 2007, maz323f 1991
Pozdrawiam
Ja się podepnę z zapytaniem, o bagażnik dachowy dla Mazdy 5 bez relingów.
Czy muszę koniecznie szukać konkretny dedykowany dla M5 czy może te dla "szóstki" albo "trójki" też by pasowały? Muszę takowy zakupić (dosłownie na jeden wyjazd), ale ceny w UK to jakieś masakryczne są. Te na allegro są sporo tańsze, ale wolałbym kupić jednak tutaj w razie konieczności zwrotu albo wymiany.
Dzięki za odpowiedzi:)
Czy muszę koniecznie szukać konkretny dedykowany dla M5 czy może te dla "szóstki" albo "trójki" też by pasowały? Muszę takowy zakupić (dosłownie na jeden wyjazd), ale ceny w UK to jakieś masakryczne są. Te na allegro są sporo tańsze, ale wolałbym kupić jednak tutaj w razie konieczności zwrotu albo wymiany.
Dzięki za odpowiedzi:)
Strona 1 z 1