bieski napisał(a):fertigus napisał(a):2,5 litrowym dieslem
2,2 litra
no oczywiście, że 2,2, bo w głowie cały czas czekam na przejażdżkę 2,5 l w pędzynie
www.mazdaspeed.pl
bieski napisał(a):fertigus napisał(a):2,5 litrowym dieslem
2,2 litra
kryniu69 napisał(a):UWAGA osoby wysokie! Ja mam 192 cm wzrostu, i tylko przy odpowiednim ustawieniu fotela, maksymalnie w dół i bardziej płasko niż zazwyczaj ustawiam w innych autach, tylko wtedy nie dotykam głową podsufitki. A jak auto podskoczy na większej dziurze to już lekko uderzam.
D-fens napisał(a):U mnie raz szumi raz nie. Nie wiem od czego to zależy. Czasami po otwarciu i zamknięciu szyby ustaje. Ale nie na tyle jest to głośne, żeby musiał reklamować.
@hijack – wierzę, że nie możesz się doczekać. Ja mam już swoją białą piękność od prawie tygodnia (biały sedan) i napatrzeć się nie mogę.
Ci3chy napisał(a):Jeśli w nim problem będzie również występował to znaczy że ten typ tak ma i nic z tym nie zrobią, jeśli nie to znaczy że z moim jest coś nie tak. Jeśli jednak dużo osób zwraca na to uwagę to znaczy że ten model ma po prostu taką wadę.
przemekost napisał(a):D-fens napisał(a):U mnie raz szumi raz nie. Nie wiem od czego to zależy. Czasami po otwarciu i zamknięciu szyby ustaje. Ale nie na tyle jest to głośne, żeby musiał reklamować.
@hijack – wierzę, że nie możesz się doczekać. Ja mam już swoją białą piękność od prawie tygodnia (biały sedan) i napatrzeć się nie mogę.
Obstawiam że to złudzenie. Tzn. strzelam – jest "głośno", otwierasz szybę – jest jeszcze głośniej, zamykasz szybę i wydaje Ci się że nie słychać hałasu, a w rzeczywistości jest tak samo "głośno".
Leszkowy napisał(a):Ciekawe czy fabryka zbada ten "problem" i wezwie posiadaczy na poprawki tych uszczelek drzwi czy może poczeka do liftingu.
Leszkowy napisał(a):Przy 120 szumy z tych uszczelek przebijają nawet hałas z zakoli !
Potwierdzają to także pasażerowie.
Jeszcze wcześniej jechałem Passkiem i ewidentnie tam te zjawisko praktycznie przy ww. prędkości nie występuje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6